|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η πρώτη φορά...
Καλησπέρα σε όλους,
αν και είμαι πολύ καιρό μέλος του forum δεν σας έχω συστηθεί ακόμη. Είμαι από εκείνους τους τύπους που μπαίνω κάθε μέρα διαβάζω πάρα πολλά από τα μηνύματα αλλά δίσταζα μέχρι σήμερα να συμμετέχω. Ίσως γιατί έψαχνα μια καλή ευακαιρία όχι μόνο να συστηθώ αλλά και να έχω κάτι πιο ουσιαστικό να πω. Καταρχήν λοιπόν μια καλησπέρα σε όλους σας. Σήμερα λοιπόν κατάφερα μετά από αρκετό ψάξιμο να προμηθευτώ ένα σετ ισοθερμικά της Devold τα οποία είναι από τα καλύτερα στον κόσμο κατά την γνώμη μου μιας και είναι κατά βάση θερμοεσώρουχα και όχι ισοθερμικά. Η όλη διαδικασία έγινε μέσω επικοινωνίας με το εργοστάσιο της Devold το οποίο με παρέπεμψε σε e-shop αντιπροσώπου στην Τσεχία το οποίο όμως δυστυχώς δεν έχει αγγλική μετάφραση NORTH TRAPPERS S.R.O. Jarosova 2 412 01 Litomerice Czech Republic www.norskamoda.cz Phone +420416738846 E-mail: info@norskamoda.cz Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες αλλά αξίζουν τα χρήματά τους. Η αντιπρόσωπος με την οποία είχα επικοινωνία μέσω e-mail ήξερε πολύ καλά αγγλικά και η επικοινωνία ήταν πολύ εύκολη. Το μόνο πρόβλημα είναι το κόστος αποστολής το οποίο είναι ιδαίτερα υψηλό και για την περίπτωση αυτή νομίζω πως συμφέρει μια ομαδική αγορά ώστε να υπάρξει μείωση της κατά άτομο χρέωσης. Όποιος ενδιαφέρεται και χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια είμαι στην διάθεσή του. Γιάννης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η πρώτη φορά...
Καλώς μας ήρθες λοιπόν!!!!
Αν θες κάνε και μια αναφορά για θερμοεσώρουχα στην κατηγορία του αναβάτη!!! |
|
|||
|
|||
again!!!!!
|
|
|||
|
|||
καλώς ήρθες στην παρέα ,έλα αύριο για καφε να σε γνωρίσουμε κ απο κοντά
Last edited by lepanto; 29-01-2013 at 19:50. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Το έχω στο μυαλό μου απλά λόγω δουλειάς (ξέρετε εκείνες που έχουν ώρα έναρξης αλλά όχι και ώρα λήξης) δεν ξ'ερω αν θα τα καταφέρω. Πάντως αν όχι αύριο σίγουρα μια Τετάρτη από τις επόμενες θα τα πούμε και από κοντά
|
|
|||
|
|||
Καλωσ ηρθεσ
|
|
|||
|
|||
Γιάννη καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα. Ίσως με ενδιαφέρει για τα θερμοεσωρουχα,οποτε αν μπορείς κανε ενα υεμα στο "εξοπλισμός αναβάτη" βαλε μας και κανα λινκ να δουμε όσοι θέλουμε και να ξεκινησουμε απο κει μια λίστα για όσους ενδιαφέρονται.
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες και καλα χιλιομετρα ...
|
|
|||
|
|||