|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί.
Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί.
* * * * * * * * * * * Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει στην κόλαση. Εκεί που καθόταν του λέει ο Σατανάς: 'Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι...' Άπαντα ο τυπάκος: 'Ε όσο να'ναι... Κόλαση είναι εδώ. Δεν ξέρω τι με περιμένει... Αναθεωρώ τα λάθη που με έφεραν εδώ...' Ο Σατανάς του απαντά: - 'Ίσως να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις... Να σου πω καπνίζεις;' - 'Ε, κανά πακετάκι τη μέρα το κάπνιζα...' - 'Τις Δευτέρες έχουμε ημέρα καπνίσματος με τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσμο. Για καρκίνο μη φοβάσαι, ήδη νεκρός είσαι' Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα... - 'Πίνεις;', τον ρωτά ο Σατανάς. - 'Ε, όλο και κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω...' - 'Τις Τρίτες είναι μέρα ποτού, με τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια μη φοβάσαι, νεκρός είσαι...' Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον: - 'Τζογάρεις;', τον ρωτά ο Σατανάς. - 'Για να μαι ειλικρινής, μετανιώνω που άφησα την οικογένεια μου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους μου για το καζίνο, αλλά ναι τζόγαρα...' - 'Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θελουν μπαρμπουτάκι. Και να χρεοκοπήσεις δεν θα σ'ενδιαφέρει...' Τον ρωτά ξανά ο Σατανάς: - 'Κανά τσιγαριλίκι έκανες; Πες αληθεια!' - 'Ναι έπινα... Που και που...' - 'Πέμπτες είναι ημέρα ναρκωτικών. Τα καλύτερα πράγματα από την Κολομβία. Και να εθιστεις τι σε νοιάζει. Νεκρός είσαι.' Ο τύπος πλέον είναι με χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας... - 'Να σου πω, μεταξύ μας, τον έπαιρνες που και που από πίσω;', τον ρωτά ο Σατανάς. - 'Α! Ολα κι όλα! Τις αμαρτίες μου τις έχω κάνει, αλλά αυτό ΠΟΤΕ!!!!' Κι ο Σατανάς: 'Χμμμ... Τότε οι Παρασκευές θα 'ναι ζόρικες...' |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλό!:sm6:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καλό καλό !
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς να νιώσετε καλύτερα όταν έχετε μια δύσκολη μέρα ή Διαχείριση Θυμού.. | kostas_366 | Χιούμορ | 17 | 01-12-2009 00:39 |
Για να ξυπνήσουν τα πνεύματα. | riko46 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 29 | 07-06-2009 11:07 |
Πως μπορούμε να πλύνουμε τα μπουφάν από Cordura | riko46 | Ένδυση | 23 | 22-02-2009 22:56 |
Πόσο… μακάκας μπορεί να είναι! | Black_Shadow | Χιούμορ | 17 | 12-02-2009 01:15 |
Ειπα να πλύνω λίγο το Suzuki μου... | gma21 | Αστεία Video | 12 | 11-02-2009 02:37 |