|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι λετε.....?
Λοιπον αφου δε καταφερα να ερθω για καφε σημερα και λογο δουλειας -πολλα ταξιδια - και υποχρεωσεων θα ειναι γενικα λιγο δύσκολο μου ήρθε μια ιδεα.
Τι λέτε να ποστάρουμε ο καθένας μερικες φωτο οχι πολλες για να ξέρουμε λιγο ο ενας την "φατσα" τουαλλου και το μοτορι του....να ξερουμε βρε αδελφε σε ποιον λεμε καλημερα.... Τωρα θα μου πεις "μεγαλε αυτο δε ειναι λύση ελα για κανενα καφε" το ξερω το ξερω αλλα ειναι δύσκολο εδικα αν εχεις μικρο παιδι... Για αυτο οποιος θέλει ας ρίξει καμια...... ας ριξω εγω τις πρώτες.... η αφεντια μου (ΔΑΝΑΟΣ) με την γυναικα μου την Ελπιδα... το κυριλε θυριο μου.. και το λασπομενο μου.... Ευχαριστω πολυ ολους απο τωρα.... Να ειστε καλα ΔΑΝΑΟΣ αν το εχω ποστάρει σε λάθος τομεα παρακαλω πολυ μεταφερετε το |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι λετε.....?
Καλημέρα φίλε Δαναέ!Εγώ δε μπορώ να βγάλω την αφεντομουτσουνάρα μου
γιατί είναι πολύ διάσημη και φοβάμαι!!!Όσο για τη μπέμπα μου?Οι πραγματικές αξίες αγγίζονται!! |
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες να σαι καλα!!!!
|
|
|||
|
|||
Last edited by Dionisis; 31-12-2008 at 01:26. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είναι η πιο ωραία που έχω με πόζα λίγο "ψωνισμένη".....
Αν και είναι με το προηγούμενό μου ΜΟΤΟ τώρα απλώς έχει fairing και δύο Ram-air. Καλή αρχή να έχει το forum και Χρόνια πολλά. |
|
|||
|
|||
Έχουμε πεί φίλε πως άλλος είναι το μοντέλο!
Φωτό με το νέο απόκτημα δε θα δούμε; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ όμορφες οι φωτό σου και ωραία η πρωτοβουλία σου να τις ανεβάσεις. Καλά χιλιόμετρα λοιπόν και σίγουρα θα τα πούμε σε έναν μελλοντικό καφέ. |
|
|||
|
|||
Καλά, εσύ Θοδωρή, δεν παίζεσαι.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:22 |