|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καινουργια ελαστικα...κουδουνιστρα εγινε η μπεμπα..SOS
Να ζητήσω την συμβουλή απο τους έμπειρους του forum να μου πουν την γνώμη τους.
Αλλαξα λάστιχα στην μπέμπα (1200 GS) προχθές και έβαλα τα Metzeler Exp αφού τα Phirelli Scorpion Trail ειχαν σχεδόν λιώσει. Τα χιλιόμετρα που κάνω ειναι καθημερινα στην εθνική οδό αφού μένω Χαλκίδα και εργάζομαι Αθήνα, και προχθές μετά την αλλαγή των ελλαστικών και αφού βγήκα εθνική για την επιστροφή ,παρατήρησα ότι μετα τα 140 χλμ το τιμόνι άρχισε να τρέμει.... Πίστευα ότι ήταν η ιδέα μου αφού αλλά καθώς ανέβαζα χιλιόμετρα για να τεστάρω το τρέμουλο αυτό, παρατήρησα οτι η μηχανή είχε συμπεριφορά κουδουνίστρας...Τρομερή ταλάντωση στα χέρια που μου έδειχνε οτι η μπροστινή ρόδα δεν συμπεριφέρεται σωστά. Να σημειώσω ότι κατά την αλλαγή των ελλαστικών, μου έδειξαν οτι η μπροστινή ζάντα έχει χτύπημα (δυστυχώς κάποια λακούβα βρέθηκε μπροστά μου) . Και εδώ είναι η απορία μου..... Είναι δυνατόν με τα προηγούμενα λάστιχα ενώ έιχα το χτύπημα στην ζάντα να μην μου έκανε το κούνημα η μηχανή και με τα καινουρια να το κάνει? Μήπως είναι θέμα κακής ζυγοσταθμισης?... Μήπως κατι άλλο που μου διαφεύγει?? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καινουργια ελαστικα...κουδουνιστρα εγινε η μπεμπα..SOS
Το πρώτο που θέλει είναι φτιάξιμο η ζάντα και μετά ξανά ζυγοστάθμιση.
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ μαζί σου..αλλά το χτύπημα είναι καιρό τώρα..γιατί δεν το έκανε και παλιά?...
|
|
|||
|
|||
αστο φιλε την πατησες και εσυ οπως και εγω με τις μουφες τα exp ακριβως το ιδιο εχω παθει και εγω και χωρις χτυπημα. Στην αρχη ελεγα θα στρωσει αλλα τελικα χειροτερα εγινε. με τα μαμα τα λαστιχα τριβαλιτσος πηγαινα πορεια 160 με το ενα χερι και δεν κουναγε το παραμικρο,προχτες γυρνοντας και γω απο Χαλκιδα μιας και δουλευω εκει, ουτε με τα δυο δεν κραταγε στα 150. Πακετα λαστιχα ειναι εγω τα επομενα παλι τα μαμα θα βαλω να χω το κεφαλι μου ησυχο.Σορρυ για το μεγεθος του ποστ αλλα.... ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Α ξεχασα να σου πω πως σε 2000χλμ θα αρχισει να κουναει και το πισω και δεν θα παταει ουτε σε στεγνο καλο οδοστρωμα!!!
!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
εμενα μου συχρονιζαν γυρω στα 70 χλμ και ο περιστερας μου αντικατεστησε το πισω λογω στραβωματος..
τα pirelli ειναι ελαστικο δρομου και το EXP 70 δρομου και 30 χωμα.... αυτος ειναι ο λογος που εχουν τεραστια διαφορα στην ποιοτητα κυλησης και στο κρατημα φυσικα.... υπομονη και θα τα λιωσεις και αυτα και τοτε βαλε pirelli παλι να σωθεις...... |
|
|||
|
|||
Είναι καθαρα θέμα ελαστικου αν ήταν θεμα ζάντας θα το εκανε το τρέμουλο με πολυ λιγότερα χιλ.
|
|
|||
|
|||
Γεια χαρα
Ειναι θεμα αστοχιας υλικου, το ειχα παθει οταν ειχα το Transalp, εκανα ολους τους ελεγχους , ακτινολογηση κλπ και στο τελος απεδειχθη οτι εφταιγε το λαστιχο. |
|
|||
|
|||
με απογοήτευσες και ελεγα να βαλω τα Metzeler Exp
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πρωτη μου μπεμπα | nibo | Παλαιά μοντέλα - Classic | 13 | 26-05-2010 15:15 |
Η μπεμπα και η ''ΜΠΕΜΠΑ''. | sintarta | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 06-03-2010 22:20 |
τι εγινε?? καμμια ευαισθησια?? | Alext | Διάφορα | 13 | 08-12-2009 21:14 |
Ερωτηση για ελαστικα . Θελω προτασεις | AlexisK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 38 | 04-09-2009 17:59 |
ελαστικα για r1150r | Aggelos R | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 22-02-2009 12:24 |