|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μουσική, μουσικοί και παρέα.
Παιδιά θα ήθελα να εκφράσω την ανάγκη μου για κάποιες μαζώξεις που μου έχουν λείψει...
Καταρχήν δεν πιστεύω κανείς να διαφωνει ότι από τις πιο ωραίες συναντήσεις είναι αυτές σε παρεΐστικα ρεμπετάδικα όπου όποιος θέλει ανεβαίνει και τραγουδάει, τραγουδάνε όλοι με κέφι και με δύναμη, κι ας μην είναι όλοι καλλίφωνοι... Μου λείπουν λοιπόν αυτές οι παρέες που αγαπούν τη μουσική και κυρίως έχουν πράγματα να πουν, καυμούς να εξωτερικεύσουν, και δεν ντρεπονται να τραγουδήσουν... Εχω να προτείνω λοιπον, α) να κάναμε ένα καραόκε παρτυ... Εχει πολύ γέλιο, πιστέψτε με... β) να κλείναμε ένα χώρο (έχω κατι υπ'όψιν με φαγητό) και να φέρναμε ο καθένας το δικό του όργανο να παιζουμε unplugged... γ) Να μαζευόμαστε κάμποσοι να παιζουμε σε κάποιο χώρο (πχ γκαραζ) και να πινουμε και να τραγουδάμε... Εγω παίζω κρουστα επι το πλείστον, κανα τραγουδακι το λεω, με ειδικοτητα στα ελληνικα εντεχνα... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μουσική, μουσικοί και παρέα.
Φίλε Ντίνο,
καραόκι πάρτι έχουμε κάνει, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία ... Οπωσδήποτε, θα ξαναγίνει ... Όσο για το ταβερνάκι, κάνε την πρότασή σου, κ όσοι πιστοί ας προσέλθουν ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το θέμα ειναι να γίνει μουσική συνάντηση... |
|
|||
|
|||
Ωραία ιδέα
|
|
|||
|
|||
Το θέμα είναι να γίνει σε καλή ημερομηνία να έρθουμε κι εμείς
|
|
|||
|
|||
μεσα!
εγω θα παιζω ...μαχαιροπηρουνα! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μουσική? | Edouard | Διάφορα | 3 | 08-10-2010 00:53 |
Χαιρετώ την παρέα | Brandpet | Καλώς ήλθατε | 24 | 10-06-2010 16:33 |
Οι δέκα μεγαλύτεροι μουσικοί με αναπηρία | Alext | Πολιτισμός | 2 | 16-09-2009 21:28 |
Μουσική απο διαφημίσεις | leonidas | Διάφορα | 7 | 22-02-2009 19:17 |
Μουσική βιβλιοθήκη | leonidas | Διάφορα | 4 | 22-02-2009 15:33 |