|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
Δυστυχως δεν εχω παει ακομα εξωτερικο(το παλευω για φετος αν ολα πανε καλα πρωτα ο θεος)οποτε ολες η φωτογραφιες ειναι ντοπιες.
Υ.Γ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ skippybi για την βοηθεια του διοτι δεν ηξερα πως τις ανεβαζω(του εστειλα πμ δεν προλαβα να πατησω το enter και με πηρε τηλ) Ταυγετος αυγουστος 2011 ωραια διαδρομη.... ιερος ναος ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 1827 Ειμαι απο αυτους που πιστευουν πως κ το ταξιδι εχει σημασια αλλα κ ο προορισμος ειδικα οταν ειναι αυτο.. Μονεβασια..ευτυχως το δωματιο ηταν διπλα... Με το forum διαδρομη για καλαβρυτα Καθε χρονο διεξαγεται το Σπαρταθλον.Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι ένας ιστορικός υπερμαραθώνιος που λαμβάνει χώρα στο τέλος του Σεπτέμβρη κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένας από πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου.οι δρομεις καλουνται να καλυψουν μια αποσταση 250 χιλιομετρων ανα 20-30 χλμ υπαρχουν τα στεκ οπου οι διαγωνιζομενοι προτου πεσουν κατω περνανε απο εμας.... και ο ιαπωνας προπονητης....γιαμοτο νακατο καπως ετσι λεγοταν διαδρομη προς τριπολη to ktm ειναι του navigator αλλα πηρε το αυτι μου πως θα γινει bmwδακιας ειδωμεν..... παραλια στο Δηλεσι Και κλεινω με την πιο αγαπημενη μου φωγραφια γιατι ειναι η πρωτη φωτογραφια μου στην πρωτη μου βολτα δυο μερες μετα την αγορα της GS........... 25-07-2009 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
Πολυ ομορφες φωτο!!! Συγχαρητηρια και για την βοήθεια που προσφερεις στο Σπαρταθλο!!!
|
|
|||
|
|||
:sm6::sm6:
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη σούπερ φωτος μπράβο
|
|
|||
|
|||
Εμένα μου άρεσε το ούζο
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σου Δημητρό πολύ όμορφες φώτο και σου εύχομαι να μας γεμίσεις και με φώτο από το πρώτο σου ταξίδι στο εξωτερικό σύντομα. :sm5: |
|
||||
|
||||
Μπράβο Δημήτρη,
πολύ όμορφες οι φωτό σου ... Βάλε κι άλλες ...
|
|||
|
|||
Ωραίος
Καλές εκδρομές να έχεις πάντα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η Ελλαδάρα μας είναι αστείρευτη πηγή επιλογής διαδρομών : θάλασσες, βουνά, λίμνες, ποτάμια, φαράγγια, νησιά............ Καλά ταξίδια να κάνεις και να τραβάς πολλές φωτογραφίες................ |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ! | black_hawk | Τεχνολογία | 2 | 28-12-2011 13:34 |
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 11-12-2011 15:59 |
ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΜΟΥ... Ο ΜΠΟΜΠΙΣ.. | MudRat | Κατάδυση | 14 | 14-11-2011 20:51 |
ΟΔΗΓΟΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 14 | 30-05-2009 14:43 |