|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται .....
Εξωπραγματικές ταμπέλες !!! Υπάρχει πιθανότητα να καταφέρει ένας οδηγός να οδηγήσει με όριο ταχύτητας τα 10 χλμ./ ώρα; Κι όμως, η συγκεκριμένη σήμανση απαιτεί από τους οδηγούς που περνούν έξω από το νηπιαγωγείο των Γλυκών Νερών να κινούνται με αυτήν την υπερβολικά χαμηλή ταχύτητα. Σαφώς, έξω από κάθε σχολείο οι οδηγοί πρέπει να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες όμως τέτοια υπερβολικά ανόητα όρια αναγκάζουν τους οδηγούς να αδιαφορούν παντελώς και να μη δίνουν σημασία στα όρια ταχύτητας εκεί που δικαιολογημένα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια τη δική τους και των πεζών. Σκέψου να σε γράψει τροχονόμος γιατί πήγαινες με... 15 χιλιόμετρα. Τα Νέα .
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται .....
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εκει στρατο δεν πας καν με 50!απλα ...σταματας!
|
|
|||
|
|||
Και ανοίγεις ένα θέμα "Εκδρομή στις πινακίδες"...
|
|
|||
|
|||
1.ntinopoulos....μονος
2. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ελατες τωρα μην ειστε υπερβολικοι!!!!!
Κατεβαινουμε απο το οχημα και σπρωχνουμε!!! Ετσι φροντιζει κ το κρατος να κανουμε fitness...!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Πώς βλέπουν οι αρχηγοί κρατών, από "διαφορετική σκοπιά" ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 11 | 20-08-2009 16:32 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 20:12 |
Να τι θα "ντυθώ" στις απόκριες .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 20-02-2009 12:16 |