|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μαντρες αυτοκινητων
θελω να παω να αφησω το αμαξι σε μαντρα,αυτοκινητων.εχω βαλει πωλητηριο εδω και ενα μηνα αλλα τιποτα,με εχουν παρει δεκαδες τηλεφωνα,θα σε ξανα παρω μου λενε. opel corsa sport οκτ'04 3000eyrw.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι γινεται στις μαντρες το πας και σε πληρωνουν κατευθειαν οσο το αξιολογησουν αυτοι;η πας και το αφηνεις και σου λενε οταν το παρουν θα παρεις τα χρηματα.πως γινεται η διαδικασια?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαντρες αυτοκινητων
Βαλτος εισαι κι εσυ ρε Παυλε......
Κατ'αρχας δεν λεγονται ''μαντρες'' αλλα εκθεσεις αυτοκινητων,για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους. Οπως περιγραφεις,2 ειναι οι τροποι.Η το αφηνεις προς πωληση παιρνοντας ενα δελτιο ποσοτικης παραλαβης οτι το παρελαβαν την ταδε ημερα και ωρα,οπως επισης καλο θα ηταν να παρεις και τις πινακιδες και την αδεια του αυτοκινητου σου και να τους αφησεις μια φωτοτυπια της αδειας.Συμφωνεις την τιμη που θελεις για το αυτοκινητο σου,αφηνοντας τους συνηθως ενα μικρο περιθωριο κερδους για την φιλοξενια του αυτοκινητου σου στο καταστημα. Ο δευτερος τροπος ειναι να συμφωνησεις την τιμη που θελεις και να σου κανουν αμεση αγορα το αυτοκινητο σου.Πληρωνεσαι μονο ΜΕΤΡΟΙΤΗΣ,το τονιζω αυτο και αφηνεις το αυτοκινητο μονο με αμεση μεταβιβαση και τιμολογιο αγορας απο αυτους προς εσενα για να εισαι εξασφαλισμενος. Οτι αλλο θελεις στην διαθεση σου....αλλα οχι και μαντρα!!! |
|
|||
|
|||
Αν άρχισαν και δεν πωλούνται ούτε τα κορσάκια, τότε δεν πουλιέτε τπτ.
|
|
|||
|
|||
δηλαδη μου λες οτι μπορει να γινει και η αμεση αγορα του αυτικινητου,γιατι εχω ακουσει οτι οι εκθεσεις δεν αγοραζουν πλεον για να μην στοκαρουν.
|
|
|||
|
|||
Επειδή πρόσφατα πούλησα FIESTA 1400 όλοι οι αγοραστές υπολογίζουν και τι πρέπει να δώσουν άμεσα για το αμάξι ,service λάστιχα κ.λ.π.Ολοι ήθελαν το 1200 .Κατεβαίνουν πολύ κάτω από 1400 κυβικά γιατί νομίζουν ότι καίει λιγότερο
|
|
|||
|
|||
Ακριβως!Υπαρχουν μαγαζια που αγοραζουν αμεσα αυτοκινητα,αλλα προσεξε να μην δεχθεις επ'ουδενι λογω επιταγη,οσο ''ψηλο'' κι αν σου φαινεται το ποσο που σου δινουν.Μονο μετρητα!
|
|
|||
|
|||
ναι ολοι ψαχνουν 1200,εγω εχω 1.400 και κολλανε λιγο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΝΤΡΕΣ.......
ετσι λεγονται. .......και αυτοι που τις εχουν μαντραδες..... |
|
|||
|