|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Eξετάσεις!!!
> Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο > πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους > φοιτητές του προφορικά και έναν έναν. > > > Περνάει ο > πρώτος, του λέει ο καθηγητής: > > - Eίσαι σε ένα τρένο που κινείται με > σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα > στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; > > Ο φοιτητής > απαντάει: > - Ανοίγω το παράθυρο. > > Οπότε του λέει > ο καθηγητής: > > - Ποια η > αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα > του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ > τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα > ταχύτητα του τρένου; > > O κακόμοιρος οφοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται. > > Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο > τελευταίος, ο οποίος είναι στο τελευταίο έτος. > > Του λέει ο καθηγητής: > > - Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή > ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. > Τι κάνεις τότε; > > - Βγάζω το σακάκι μου, λέει ο φοιτητής. > > Ο καθηγητής του λέει: > > - Ζεσταίνεσαι πολύ! > > > - Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου. > > > - Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ! > > - Ε, βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι > τόσο πολύ. > > - Μα μιλάμε καίγεσαι! > > > - Ε, τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να > κάνουμε. > > - Ωραία... Είναι κι ένας αράπης εκεί και αν το > βγάλεις θα σε ######ι... > Ακόμα θες να γδυθείς; > > > - Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να > πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια > με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με ######ι, εγώ το > παράθυρο ΔΕΝ TO ΑΝΟΙΓΩ!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eξετάσεις!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eξετάσεις!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!