|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νέο RT1200
Καλημέρα Παιδιά,
Εχθές παρέλαβα το νέο μου RT1200, πουλώντας το GSA - είναι απίστευτα άνετο, απίστευτες άνετες αναρτήσεις, γρήγορο και ευέλικτο στην πόλη. Βλέπω δεν κυκλοφορούν πολλά. Έχει κανένας σας εμπειρία όσον αφορά το κόστος συντήρησης (σε σχέση με το GSA); Ευχαριστώ. Μιχάλης Akeydor www.AKeydor.com |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Νέο RT1200
Μιχάλη,
καλορίζικο το νέο "εργαλείο" !!!! Να κάνεις πολλά-πολλά απολαυστικά χιλιόμετρα ... Περιμένουμε φωτογραφίες ..... .
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ.
Προς το παρόν το έχω μέσα στην πόλη. Σαββατοκύριακο θα κάνω την πρώτη μικρή μας βόλτα - θα σας στείλω φωτογραφίες. Παρόλο που οδηγάω BMW πολλά χρόνια (ξεκινώντας από την GS1100), είμαι εντυπωσιασμένος με την άνεση αυτής εδώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Αν έχεις κέφι, εμείς θα είμαστε ... ΕΔΩ !!!
|
|||
|
|||
Ok - Είμαι διαθέσιμος Σαββατοκύριακο αλλά θα πάω να δω ένα οικόπεδο στα Σύβοτα. Καταπληκτικό μέρος το καλοκαίρι και πολύ όμορφη η διαδρομή.
Εάν αλλάξει κάτι θα σας δω στα Καλάβρυτα. |
|
|||
|
|||
Καλορίζικο , καλοτάξιδο και πάντα όρθιος ! Οσο γερνάμε την ανεση θα εκτιμάμε !!!!
|
|
|||
|
|||
Μιχαλη τα εχουμε ξαναπει μαζι και παλι καλοριζικη και καλοταξιδη ευχομαι
να οργωσεις ολη την Ελλαδα και οχι μονο. Πηρες το ''απολυτο μηχανημα οδηγησης'' που λεει και η BMW... |
|
|||
|
|||
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω μιας και οι περισσοτεροι κατοχοι της
συγκεκριμενης μηχανης που γνωριζω ειναι σχετικα νεαρης ηλικιας. Πιστευω ειναι θεμα γουστου και οχι τοσο ηλικιας. |
|
|||
|
|||
Είναι πραγματικά άνετη, ευέλικτη και γρήγορη (πολύ γρήγορη).
Είτε νέος, είτε μεγαλύτερος, εμένα μου ταιριάζει απόλυτα και νομίζω περισσότερο από την GSA - αν και αυτή πολύ δυνατή μηχανή. Εμείς να είμαστε καλά να καβαλάμε. Ελπίζω να μην έχω δουλειά το ΠΣΚ για να μπορέσω να κάνω μια βόλτα. Απίστευτο το Cruise. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW RT1200 VS BMW GS1200 Adventure | Michael Chatzilias | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 06-10-2009 09:44 |
Νέο Μέλος !!! | GSAirways | Καλώς ήλθατε | 26 | 15-09-2009 18:02 |
Νέο Μέλος. | dim | Καλώς ήλθατε | 22 | 09-09-2009 21:27 |
Νέο μέλος!!! | zervas | Καλώς ήλθατε | 19 | 10-06-2009 11:40 |
Νέο μέλος | gsmix | Καλώς ήλθατε | 9 | 30-12-2008 00:57 |