GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-08-2010, 17:16
clear Ο/Η clear βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Κάντζα
Μoto: F 650 dakar rr
Προεπιλογή Διαμονή στην Ν. Κρήτη

Μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερα την μικρή (τρόπος του λέγειν-σύζυγο) να με ακολουθήσει σε μίνι απόδραση στην Νότια Κρήτη.

Σκέφτομαι να κινηθούμε μεταξύ Φραγκοκάστελου, Μονής Πρέβελης και Αγίας Γαλήνης.

Επειδή θα είναι ή πρώτη φορά που δέχθηκε να πάμε κάπου με την μηχανή, θέλω να φροντίσω να είναι όλα τέλεια, ώστε να μπορέσω να την σύρω και μακρύτερα (του χρόνου Τοσκάνη) αν μας κάνουν τη χάρη οι ναυτιλιακές εταιρίες με τις τιμές τους.

Οι ημερομηνίες θα είναι 20/8 εως 24/8 και θα ξεκινήσουμε από Ηράκλειο, θα πάμε Ρέθυμνο και θα κατέβουμε από Σπήλι στην Νότια ακτή. Παρόλο που η καταγωγή μου είναι από εκεί (Λέντας), λόγω πατρικού (που δεν υπάρχει πιά) δεν είχω μείνει ποτέ σε δωμάτια.

Η βοήθειά σας θα μου είναι πολύτιμη εάν έχετε ανακαλύψει κάτι, καθαρό, ήσυχο κοντά στην θάλασσα και αυτό που θα ήθελα είναι η προσωπική σας μαρτυρία, αν έχετε πάει κατά εκεί.
Αν δεν έχετε πάντως να πάτε

Last edited by clear; 03-08-2010 at 17:17.
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 17:37
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: Διαμονή στην Ν. Κρήτη

Κάνεις σίγουρα καλή επιλογή....Έχουμε λοιπόν Αγ.Γαλήνη όμορφα αλλά και αρκετά τουριστικά......Φραγκοκάστελο επίσης όμορφα αλλά είσαι αποκομμένος από άλλες Καλές παραλίες στα Νότια.....Πρέβελη πολύ ωραία και έχεις την δυνατότητα σε 45 λεπτά να επιλέξεις σε ποια παραλία από τις πολλές στο Νότιο Ρέθυμνο να πάς.Είναι επίσης κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου και έχεις επιλογή να μείνεις σε Πλακιά,Σούδα Μύρθιω,ακόμα και στο Σπήλι να μείνεις είσαι σε καλή ακτίνα να πάς οπυδήποτε....Για περισσότερεσπληροφορίες για ξενοδοχεία κ.λ.π. Πάρε με τηλέφωνο να σου πω.....(είναι στο προφίλ μου)........
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 20:29
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Επειδή είναι η πρώτη της απόδραση με τη μηχανή όπως λες, φρόντισε να μην την κουράσεις και δεν ξανάρθει!

Στις 4 μέρες, θα έλεγα τις 2 να αράξετε για μπανάκι εκεί που θα μείνετε και να πάτε μία κοντινή εκδρομή, το πολύ μέχρι το Ρέθεμνος!

Με το μαλακό!
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 20:37
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή είναι η πρώτη της απόδραση με τη μηχανή όπως λες, φρόντισε να μην την κουράσεις και δεν ξανάρθει!

Στις 4 μέρες, θα έλεγα τις 2 να αράξετε για μπανάκι εκεί που θα μείνετε και να πάτε μία κοντινή εκδρομή, το πολύ μέχρι το Ρέθεμνος!

Με το μαλακό!

έχεις απόλυτο δίκιο
όταν έκανα διακοπές με τη κοπελιά μου παλαιότερα, με μικρότερη μοτό και με ελλειπή εξοπλισμό ταλαιπωρήθηκε τόσο που έκανε περίπου 10 χρόνια να με ακολουθήσει πάλι σε βόλτα μεγαλύτερη των 35 χλμ...
Η λύση για συνοδό που δεν έχει μοτοσυκλετιστική παιδεία είναι ο καλός εξοπλισμός, ο καλός καιρός και να σε αγαπάει πολύ...
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 20:47
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

καλα ρε παιδια,δε τις παμε και στα κατεργα!ποσο πια θα μπορουσε να ταλαιπωρηθει με τη μηχανη η γυναικα?
κρητη παει ο ανθρωπος,οχι βορειο πολο!
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 20:51
Senior Member

Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
έχεις απόλυτο δίκιο
όταν έκανα διακοπές με τη κοπελιά μου παλαιότερα, με μικρότερη μοτό και με ελλειπή εξοπλισμό ταλαιπωρήθηκε τόσο που έκανε περίπου 10 χρόνια να με ακολουθήσει πάλι σε βόλτα μεγαλύτερη των 35 χλμ...
Η λύση για συνοδό που δεν έχει μοτοσυκλετιστική παιδεία είναι ο καλός εξοπλισμός, ο καλός καιρός και να σε αγαπάει πολύ...
Εμ, άμα την πήγαινες Πάτρα - Αθήνα - Πάτρα αυθημερόν με τη R25 και την είχες κοπελιά σου για 10 χρόνια, τι περίμενες, να σε παντρευτεί;;;
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 21:03
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

εμένα πάντως κύριοι, σας πληροφορώ, ότι με παντρεύτηκε
επένδυσε πάνω μου και κέρδισε....
με γνώρισε με R25/3, R50, R75, F650(το εν λόγω ταξίδι), R1150GS, R1200GS και τώρα έχει τον εξοπλισμό της, τις βαλίτσες (για το σίδερο!) αλλά πολύ λιγότερο χρόνο
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 22:12
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
εμένα πάντως κύριοι, σας πληροφορώ, ότι με παντρεύτηκε
επένδυσε πάνω μου και κέρδισε....
με γνώρισε με R25/3, R50, R75, F650(το εν λόγω ταξίδι), R1150GS, R1200GS και τώρα έχει τον εξοπλισμό της, τις βαλίτσες (για το σίδερο!) αλλά πολύ λιγότερο χρόνο
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 23:12
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Γιατί δεν μένεις στο Πλακιά που έχει ωραία δωμάτια και μπαράκια και απο εκεί πας όπου θέλεις...
Καλά να περάσετε και μη την καλομαθαίνεις...
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2010, 13:18
clear Ο/Η clear βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Κάντζα
Μoto: F 650 dakar rr

Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, το πιθανότερο είναι να μείνω στην περιοχή Πλακιά-Δαμνιόνη,αν και θα ήθελα να είμαι κοντά στην Τριόπετρα-Αγ. Παύλο. Αυτό που θα ήθελα, είναι να μου προτείνετε- αν ξέρετε- συγκεκριμένο κατάλυμα, που να επιτρέπει να πηγαίνεις στην παραλία χωρίς μηχανή.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης