|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Να΄το κ το δικό μου!!!!
Είπα να ανεβάσω μερικές φώτο από το μηχανάκι μου από το καλοκαίρι του 2008 έως κ σήμερα λοιπόν έχουμε κ λέμε.....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να΄το κ το δικό μου!!!!
ενημερωτικά οι τέσσερις πρώτες ειναι από τις πρώτες μέρες που το πήρα,
πέρσυ έγινε κόκκινο κ παραμένει μέχρι κ σήμερα. (είναι η πρώτη φορά που ανέβασα φώτο στο forum, ας της ισιώσει κάποιος!!, thanks) |
|
|||
|
|||
Ομορφη η μπου μπου σου καλα χιλιομετρα να εχετε!!
|
|
|||
|
|||
Όμορφα χιλιόμετρα να έχεις με την μπουμπού σου φίλε Δημήτρη
|
|
|||
|
|||
Γιάννη όπως βλέπεις μπήκε κ akrapa κ ζελατινάκι touratech
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σ´ευχαριστώ να ´σαι καλά ! |
|
|||
|
|||
Το μηχανακι καλα έκανες και τοι ανέβασες και μπράβο σου
αλλά γιατί να βλέπουμε και την αφεντομουτσουναρα σου η μοτό σου απο το 2008 Δημητρό πόσες βροχές έχει φάει (το λέω γιατί είναι απο τις πλέον περιποιημλενες μοτο στην Κρήτη αν σκευτούμε οτι ειναι και Ρέθυμνο!!!) Ps Χαιρετισμούς στον Έταιρο gsάκια το λογιστάρά μας (ακόμα πες του δεν βλέπω το ονομά του στο φόρουμ!!!) Last edited by vasorfa; 26-09-2011 at 00:18. |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο!
|
|
|||
|
|||
Να τη χαίρεσαι Δημήτρη με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Του έκοψε το γεννητικό όργανο ως αποδεικτικό στοιχείο βιασμού | MARK | Κόσμος | 9 | 04-06-2011 18:11 |
Γνωρίστε το πατρινό καρναβαλικό ιντερνετικό κανάλι | skippybi | Πολιτισμός | 9 | 05-03-2011 16:45 |
Ευρηματικό διαφημιστικό BMW Motorrad με afterimage effect! | moby_gr | Νέα μοντέλα BMW | 10 | 30-10-2010 16:38 |
Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |
2ο Καρναβαλικό Κινηματογραφικό Δρώμενο 27 & 28 Ιανουαρίου 2009 | skippybi | Πολιτισμός | 8 | 30-01-2009 20:06 |