|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η σούπερ αμόλυβδη βοηθάει ?
Γειά χαρά παιδιά.
Το να βάζει κανείς κατα καιρούς σούπερ αμόλυβδη βοηθάει σε τίποτα, όπως ακούγεται δηλαδή ? Μιλάω για το 1150gs. Έχει κανείς εμπειρία σ' αυτό και επίσης, μήπως ξερυθμίζει τίποτα ? Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η σούπερ αμόλυβδη βοηθάει ?
Εγω λεω σε οποιον βασταει το πορτοφολι του να βαζει 100αρα.
Σιγουρα ειναι καλυτερη! |
|
|||
|
|||
Σύμφωνα με τις πιό πάνω εταιρίες λοιπόν, βάζοντας 100αρα έχουμε.
1) Καλύτερη καύση, άρα δεν χτυπάει πυράκια ή χτυπάει λιγότερα. 2) Καθάρισμα του κινητήρα, απο βρωμιές στις βαλβίδες πιστόνια κλπ. 3) Λιγότερη κατανάλωση, λόγω του τα πολλά οκτάνια δίνουν και περισσότερη ενέργεια Όλα καλά, αλλά αυτό το τελευταίο να το δούμε λίγο γιατί αν πράγματι έχουμε λιγότερη κατανάλωση, ίσως εξισσοροπείται με το επιπλέον της τιμής (0,10€ +- ανα λίτρο)οπότε να έχουμε το ίδιο κόστος τελικά. Εβαλα σήμερα σούπερ και θα το παρακολουθήσω λίγο για να δω κατανάλωση σε σχέση με την απλή αμόλυβδη. Έχει κανένας σας παρόμοια εμπείρια πάνω σ' αυτό ? Last edited by eolos; 28-08-2009 at 00:01. |
|
|||
|
|||
ΌΛΑ μα όλα εξαρτιόνται από τον κάθε βενζινά από τη πήρα μου που έχω λόγο δουλειάς περίπου 300.000Κμ τον χρόνο. Αν ο βενζινάς είναι σωστός επαγγελματίας και το καύσιμο του είναι σωστό θα δουλέψουν όλα ρολόι αν είναι τζαναμπέτης τότε έχουμε πρόβλημα
Σε σεμινάρια που έχω κάνει της SHELL χημικός μηχανικός έλεγε πως η απλή η 100αρα είναι μια χαρά την super duper 100αρα την βάζουμε μια φορά στα 10 γεμίσματα για τον καθαρισμό που μας λέει ο Έωλος στο Εξωτερικό που τα καύσιμα είναι αποδεδειγμένα καλά η 95αρα κάνει τι δουλειά της εξίσου καλά με τη 100αρα τη δικιά μας |
|
|||
|
|||
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ...ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ,ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΠΥΡΑΚΙΑ....ΩΣΤΟΣΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 3 ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟ 1 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΣΕ ΟΚΤΑΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ...
|
|
|||
|
|||
Εάν η συμπίεσή σας δεν είναι μεγάλη (πάνω απ-ο 11:1) δεν νομίζω οτι χρειάζεται κανείς 100άρα. Για του επιμένοντες βέβαια αλλά με πρόβλημα στην τιμή, υπάρχει και η λύση της μισής-μισής..!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνω Στρατο η λυση της μισης-μισης ειναι μια καλη λυση!!! |
|
|||
|
|||
Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στον κινητήρα ?
Δηλαδή να βάζεις μισή-μισή ή στα τρία π.χ γεμίσματα το ένα να είναι σούπερ ? |
|
|||
|
|||
Οχι απλα μοιραζονται τα οκτανια δλδ γυρω στα 98.
|
|
|