|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τί μετράει περισσότερο;;
Το Σαββατοκύριακο πήγα μια κοντινή εκδρομή μέχρι το Κυριάκι Βοιωτίας και τον Ελικώνα.
Διάλεξα να πάω από Μάνδρα, Ερυθρές (Κριεκούκι), Πλαταιές (Κόκλα), Καπαρέλλι, Μελισσοχώρι (Μπάλτσα), Θίσβη, Αγ Άννα και Κυριάκι, Ελικώνα. Όμορφη διαδρομή και κοντινή (130 χιλιόμετρα συνολικά από Αθήνα). Είχα τη φαεινή έμπνευση να βάλω και το GPS (Zumo 660) περισσότερο για να παίξω με υψόμετρα κλπ. Απογοητεύτηκα όμως τελείως από τη χαρτογράφηση. Κανένα από τα παραπάνω χωριά που είναι σχεδόν δίπλα στην Αθήνα δεν βρισκόταν στο μενού. Δηλαδή στα κορφοβούνια τι να περιμένουμε; Νοστάλγησα το PDA MIO 550 που είχε το Navigator και δεν είχα ποτέ προβλήματα τέτοιου είδους με τους χάρτες.. Τελικά για μένα δεν μετράει το μηχανάκι όσο το λογισμικό στα GPS. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τί μετράει περισσότερο;;
Νότη... θέλεις να μας πεις version και κατασκευαστή του χάρτη???
Επίσης, υπάρχει και χάρτης "ανάβασης"... που έχει και όλους τους χωματόδρομους.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άν δεν είναι ακριβή όσα έγραψα σε κερνάω στην Αρβανίτσα κοψίδια ! |
|
|||
|
|||
Ο χάρτης της Ανάβασης δεν αποκτήθηκε ακόμα αλλά δεν πιστεύω οτι δικαιολογείται μια τόσο μεγάλη περιοχή διπλα στην Αθήνα να είναι ακόμα δίχως ενημέρωση. Άσε που εγώ δεν ενοχλήθηκα που δεν βρήκα τους δρόμους, αλλά που δεν βρήκα ούτε τα χωριά..
Last edited by Carduelis; 26-10-2010 at 01:54. |
|
|||
|
|||
έχω το ίδιο και από περιέργεια το έψαξα και τα έχει
μήπως έκανες κανένα λάθος ??? |
|
|||
|
|||
!!!!!!! βέρσιον 1.95 ;;
|
|
|||
|
|||
Κυριάκο αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου με πμ τι διαδικασία ακολούθησες γιατί με προβλημάτισες τώρα χειρότερα.
|
|
|||
|
|||
Ναι αυτη την ΜΑ..κια την χειρότερη εκδοση που εχω δει 3 χρονια που εχω gps
Απόσπασμα:
ανοίγουμε το GPS Προς τα που? .... Πόλεις ..... Συλλαβισμός ..... κτλ... μήπως δεν το έβαζες στις Πόλεις αλλά σε διεύθυνση (για μεγάλη πόλη ??? |
|
|||
|
|||
Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεωνεδώ gps της πλάκας παίρνεις και έχει τα πάντα!!!!
|
|
|||
|
|||
...κοψίδια μυρίζει Κωστή !!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σεξ, περισσότερο σεξ, με συνταγή γιατρού | syan | Κόσμος | 6 | 23-10-2010 14:10 |
Η ανακύκλωση μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας | MARK | Περιβάλλον | 3 | 22-09-2010 21:47 |
Ποιός ξέπεσε περισσότερο;;; | Carduelis | Επικαιρότητα | 21 | 15-07-2010 18:21 |
To μέγεθος μετράει !! | Carduelis | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 05-02-2010 16:06 |
To μέγεθος μετράει!!!!!!! | pepax66 | Ανέκδοτα | 5 | 10-03-2009 21:01 |