|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
πρόβλημα με βραχυκύκλωμα
Καλησπέρα παιδιά ...... τι καλησπέρα δηλαδή που η ψυχολογία είναι στα πατώματα. Για GS1150 η Ιστορία. Ήρθα πριν λίγες μέρες από Αγγλία και αφού αντιμετώπισα προβλήματα e πια πεσμένη μπαταρία την οποια άλλαξα στον Fast and Furious και πραγματικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Σήμερα ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Κάηκε η λάμπα στη εσάϊα σκάλα και πήγα να την βγάλω να δω τι παίζει. Έβγαλα λοιπόν το λαμπάκι με σκοπό να ρωτήσω σε κανένα βενζινάδικο αν το έχουν....... εβaλα μπροστά τη μηχανή και μιας και δεν είχα φωτα άνοιξα τον προβολέα ο οποιος άρχισε να tremo sbhnei και ξαφνικά καπνός άρχισε να βγαίνει από τα καλώδια που πάνε στη μεσαία σκάλα. Αποτέλεσα να λιώσει σχεδόν όλο το καλώδιο! Από το βύσμα μέχρι και εκεί που μπορώ να δω μετά πάει στην πλεξούδα. Έχει κανεις ανάλογη εμπειρία ? Θα χρειαστώ ολόκληρη αλλαγή πλεξούδας? τα φώτα σας
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: πρόβλημα με βραχυκύκλωμα
να πας στον βασιλη,για να δει τι ακριβως συμβαινει....
τα ηλεκτρικα ειναι δυσκολο κομματι...... ευχομαι να μην ειναι σοβαρο... |
|
|||
|
|||
και εγώ το εύχομαι !
|
|
|||
|
|||
Μόνο ο ιδικός θα σου πει αλλά περίεργο αυτό που σου συνέβη πως μπορεί να προκλήθηκε αυτό το βραχυκύκλωμα ??? Περιμένουμε νέα σου και να είναι ευχάριστα . |
|
|||
|
|||
Σήμερα το πρωί η μηχανή δεν έπαιρνε μπροστά ούτε άκουγες τον χαρακτηριστικό ήχο την τρόμπας όταν γύρναγες το κλειδί..... Την μετέφερα λοιπόν με τον μεταφορέα..... Ο τεχνικός εκεί που το είδε μου είπε ότι φτιάχνεται εύκολα αλλα πρέπει να δει ποσο έχει επεκταθεί η ζημια. περιμένω νέα του !
|
|
|||
|
|||
Kαλά μαντάτα Γιάννη!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδή αρπαξε η πλεξουδα σου? μήπως οταν εβγαλες την λάμπα αφησες καποιο γυμνό καλωδιο η γυμνη επαφη να ακουμπησει στο εσωτερικο του φαναριου με αποτελεσμα αυτα που εχεις? μακαρι να ειναι μικρη η ζημια.... |
|
|||
|
|||
perastika soy
|
|
|||
|
|||
Μαλλον αυτο ειναι.Οπως βγηκε η λαμπα μαλλον βραχυκυκλωσανε τα καλωδια..
|
|
|||
|
|||
Μίλησα σήμερα με Γέρακα. Η πλεξούδα κάηκε από το βύσμα μέχρι κάτω.. =.! και μάλλον μου είπε ότι όπως έκλεισα το καπάκι κάπου ακούμπησε και βραχυκύκλωσε.....! Μου είπε όμως ότι υπάρχει πρόβλημα και με το διακόπτη ο οποιος κάπου βραχυκυκλώνει και επηρεάζει την τρόμπα βενζίνης! Καινούριος διακόπτης δεν υπάρχει ούτε ελλάδα ούτε Γερμανία και θα προσπαθήσει να βρει κανέναν εκεί να κάνει καμια πατέντα ! Θα σας πω νέα μόλις έχω.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σβησίματα-πρόβλημα με ρελαντί... | element | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 25-05-2011 14:52 |
πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση R1200GS Adv 2009 | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 20-01-2011 14:54 |
Μοτέρ R1200GS μοντ 2004 με πρόβλημα | alpaneras | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 08-07-2010 14:21 |
Συαναγερμός Bmw - πρόβλημα? | Neo | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 30-06-2010 11:41 |
BMW F 650 CS Scarver πρόβλημα με ιμάντα | skippybi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 11-02-2010 16:26 |