|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καινουργια εγραφη στο GS forum απο CHINA!
Καλησπέρα σας, από τη Shanghai...εκτός από business βρέθηκε και λίγος χρόνος να κάνω επιτέλους εγγραφή στο forum σας (αφού 01/07/2010 απέκτησα παιδί R1200GS new) από λίγο μακριά...Ελπίζω και σε προσωπική γνωριμία...Μαθαίνω το forum ακόμη ! ! !
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καινουργια εγραφη στο GS forum απο CHINA!
:sm5:
καλώς ήρθες φίλε! μηχανόβιοι όλου του κόσμου ενωθείτε! πίσω και σας φάγαμεεεεεεε |
|
|||
|
|||
να εισαι καλα!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε. Αν θέλεις δώσε λεπτομέρειες μήπως βρεθούμε και στην Κίνα, αφού κι εγώ πολλές φορές κατηφορίζω σε κείνα τα μέρη!!!!
|
|
|||
|
|||
Φίλε Γιάννη, είναι η 5η φορά που βρίσκομαι στη Shanghai για επαγγελματικό λόγο. Είμαι 10 ημέρες και τετάρτη 08/09/2010 θα επιστρέψω με το καλό... Ερχομαι για 10 με 15 ημέρες οπότε πιο πιθανό είναι να τα πούμε σε κάποια εκδρομή...
Thanks για το καλωσόρισμα!!! |
|
|||
|
|||
Με το καλό!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
Φίλε Γεράσιμε,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum .... Kaλά χιλιόμετρα με την κούκλα σου και καλά μίλια για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ... Σε περιμένουμε σε κάποια προσεχή μας συνάντηση, να γνωριστούμε κ από κοντά .... .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλως όρισες! Θα είμαι Tianjin σε περίπου ένα μήνα από σήμερα! Με το καλό και πάντα όρθιος!
|
Tags |
gs....και φύγαμε!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καινουργια ελαστικα...κουδουνιστρα εγινε η μπεμπα..SOS | klis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 04-06-2010 04:14 |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |