|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλείται κράνος UVEX WING RS 745
Υλικό: GFK/Kevlar/Carbon
Ζελατίνα νέας τεχνολογίας uvex ελαφρώς φυμέ με εύκολο μηχανισμό αντικατάστασης Ασφάλεια: double D ring Αντιαλλεργική επένδυση COOL MAX που αφαιρείται και πλένεται (εγώ προσωπικά πάντα το φορούσα με μία λεπτή μπαλακλάβα για να γλιτώσω το βάλε βγάλε) Αφαιρούμενα μάγουλα Σάκος μεταφοράς Βάρος: 1350 gr Μέγεθος L-59 (είμαι λίγο κεφάλας τι να κάνουμε?) Το κράνος πωλείται επειδή απέκτησα ένα προβληματάκι στον αυχένα και πρέπει να πάω σε ένα πιο ελαφρύ τύπου carbon. Ποιος ακούει τη γυναίκα μου τώρα που θα έχουμε διαφορετικό κράνος!!!! (Ναι... ναι έχουμε και τέτοια προβλήματα να αντιμετωπίσουμε!!) Λοιπόν το κράνος το αγόρασα πριν από 2 χρόνια από ένα κατάστημα στην Καβάλα, αν θυμαμαι καλά ήταν γύρω στα 310 ευρώ ( μου πιάσανε λίγο τον κ....) Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, με αγρατζούνιστη ζελατίνα. Έχει 2 πολύ μικρά κτυπήματά στην πίσω πλευρά γιατί μία φορά μου έπεσε από τη σέλα που το είχα ακουμπήσει. Μπορείτε να το τσεκάρετε και στις συνημμένες φώτο. Η τιμή του είναι στα 130 ευρώ (πάντα συζητήσιμη) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται κράνος UVEX WING RS 745
up
|
|
|||
|
|||
καλοπουλητο!!
|
|
|||
|
|||
Thanx φίλε!!!.... αν και το βλέπω λίγο χλωμό με τέτοια κεφάλα που έχω!
|
|
|||
|
|||
sold
|
|
|||
|
|||
Ειδες που υπαρχουν και αλλοι κεφάλες!!!
καλοφάγωτα!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται κράνος LAZER full face | georgios | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-04-2011 23:42 |
Πωλείται κράνος BMW Sport No58-59 | lycos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 05-01-2011 17:40 |
Πωλείται κράνος Airoh Miro XR | georgios | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 18-12-2010 00:41 |
Πωλείται κράνος Schuberth S1 Carbon No60 | lycos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 28-11-2010 21:59 |
Πωλείται κράνος Schuberth καινούργιο | kotskofi | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 12-01-2010 12:42 |