|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΒΟΗΘΕΙΑ
Ειμαι 30 χρονια μοτοσυκλετιστης και παντα με γιαπωνεζικα
Εδω και λιγους μηνες σκεφτομαι την αγορα gs 1200 adv μου αρεσει αρκετα αλλα ακουω για διαφορα προβληματα και εχω φρεναρει. Δεν εχω χρονο για συνεργεια,μπορειτε να με βοηθησετε λεγοντας μου την γνωμη σας. Εχω ακουσει οτι εχουν βελτιωθει και εχουν λυσει αρκετα προβληματα αλειθευει αυτο η υπαρχουν ακομα προβληματα? Τρεις φορες εφτασα στην πορτα τις bmw και γυρισα. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας. Last edited by watches; 21-01-2011 at 01:21. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ
|
|
|||
|
|||
Και το δικό σου (το γιαπωνέζικο) αν δεν είχε βγάλει προβλήματα σε σένα θα έβγαζε σε άλλον, μηχανήματα είναι και χαλάνε. Τι θα σου κάτσει είναι, γενικά τα προβλήματα ακούγονται γιατί είναι BMW και όλοι έχουν υψηλές απαιτήσεις |
|
|||
|
|||
Σημερα θα το κανω test ride κα βλεπουμε.
Μαλλον θα αποκτησετε νεο μελος στο club. Eυχαριστω για τις απαντησεις. Υ.Σ. Η vacheron λεει οτι χαλανε τα rolex. Φιλικα Watches |
|
|||
|
|||
Πάρε αυτό που σε κάνει να χαμογελάς...αυτό που είχες με το μελλοντικό βέβαια καμμιά σχέση ούτε οδηγιστικά ούτε οικονομικά...Τουλάχιστον θα έχεις μια διετία αξιόπιστης εγγύησης και το χαμόγελο σίγουρο...
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου ---ΟΛΑ χαλανε....και ΟΛΑ φτιαχνουν......
το θέμα είναι αν τα καταφερνεις οικονομικα.....ποιο σου δίνει το πιο ΟΜΟΡΦΟ χαμογελο οταν την καβαλας και αν εισαι απο εκεινους που πιστευουν οτι επειδη πηρες Bmw δεν θα χαλασει....αστο....καλυτερα παρε κατι αλλο....(μην πληρωνεις και την μεγαλυτερη διαφορα κοστους.......) και αν πληρωνεις κατι παραπανω...ειναι η εγγυηση και η ...καλης θελησεως επέκταση αυτης για πηγαινε ενα γιαπωνεζο στον θειο σαρακακη με ληγμενη εγγυηση εστω και μια μερα..... Last edited by vasorfa; 21-01-2011 at 09:53. |
|
|||
|
|||
H Vacheron και όλοι οι άλλοι δεν λέμε ότι χαλάνε τα Rolex. Λέμε ότι δεν πάνε καλά. Ότι χάνουν δηλαδή.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για τις συμβουλες σας και τον χρονο σας.
Πουλαω vstrom και κατευθειαν παω bmw. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.....εχεις και 5 χρονακια οδικη βοηθεια...αυτο που το πας? |
|
|||
|
|||
Μπες μέσα στη BMW και πάρτο, η χαρές που θα σου δώσει δεν περιγράφονται με λόγια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΦΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ | basilis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 30-12-2010 11:52 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΕΤ | basilis76 | Ένδυση | 0 | 11-10-2010 10:46 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ R51 | Gstamos | Παλαιά μοντέλα - Classic | 7 | 07-07-2010 04:11 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! | allen | Μου τη δίνει που ..... | 8 | 04-01-2010 04:35 |
ΑΓΟΡΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ BMW R51 - ΒΟΗΘΕΙΑ !!!! | chestil | Γενικά - Αναβάτης | 16 | 01-09-2009 16:14 |