|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μακαρονια σε καινουργια λαστιχα...
Εχω anake 2.
Eχουν κανει περιπου 3,000 χλμ. Πατησα 1 βιδα και ενα καρφι Εβαλα μακαρονια.. εχω σκοπο να κανω ενα ταξιδακι εντος Ελλαδος.. επειδη δεν μου εχει ξανα τυχη γενικα λαστιχο στην μηχανη και εοπειδη τα λαστιχα εινια καινουργια ποσο αντεχουν αυτα τα μακαρονια τελικα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μακαρονια σε καινουργια λαστιχα...
αντέχουν αρκετα...μην σε αγχωνει καθόλου
|
|
|||
|
|||
Οπως κολανε την σαμπρελα, κολανε και τα λαστιχα, στα βουλκανιζατερ, καντο για ψυχολογικους λογους και μονο.
|
|
|||
|
|||
πας σε ενα λαστιχα, βγαζεις το λαστιχο , βγαζεις και το μακαρονι και βαζεις ενα μασον απο μεσα και ειναι ολα καλα..
|
|
|||
|
|||
Aν το εκανες μονος σου καλα ειναι να πας σε ενα βουλκανιζατερ (επειδη ειναι καινουργια)
Αν πηγες βουλακανιζατερ το μακαρονι αντεχει...μεχρι να πεταξεις τα λαστιχα.... Καλο ταξιδι... |
|
|||
|
|||
Αντέχουν μέχρι την επόμενη αλλαγή των ελαστικών, όποτε γίνει αυτή.
Last edited by aeriko; 20-06-2013 at 20:08. |
|
|||
|
|||
Κατονοητες ολες η απαντησεις και ευχαριστω...
|
|
||||
|
||||
Μ' έπιασε στη μηχανή πίσω λάστιχο (ή εκεί το κατάλαβα) λίγο πριν μπω στο Άστρος ...
Ευτυχώς έχω πάντα τα σύνεργα μαζί μου κ το επισκεύασα μόνος μου ... Κράτησε 2 χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα ... Στο αυτοκίνητο επίσης, το έχω 3 χρόνια ... πάλι σε πίσω τροχό ... χωρίς κανένα πρόβλημα ... Οι λαστιχάδες πάντως, προτείνουν την άμεση αλλαγή ελαστικού ...
|
|||
|
|||
Υπερβολικο το ακουω να αλλαζεις ελαστικο για μια τρυπα με μακαρονι.
Δλδ ενας τυπος σε roadtrip στην Αφρικη που παθαινει λαστιχο αντε να βρει βουλκανιζατερ να αλλαξει... Θα μας τρελλανουν οι βουλκανιζατερς... |
|
|