|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προτασεις για Κρανος εως 200-250ευρω...
απο φυσικο μαγαζι μιας και η κεφαλα μου ειναι περιεργη και πρεπει να το δοκιμασω πριν αποφασησω...
μεχρι στιγμης απο αυτα που εχω δει ειναι τα AGV καλα μου καθονται αλλα δεν ξερω ποσο καλα ειναι... τι προτεινετε...??? τι γνωμη εχετε για τα AGV...??? θελω κατι καλο (κουφια η ωρα) και σε λογικη τιμη... ευχαριστω... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προτασεις για Κρανος εως 200-250ευρω...
Με τίποτα μην πάρεις KBC! Τα χειρότερα ever!
Σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα σε Caberg, airoh, AGV (όπως λες) και shark. |
|
|||
|
|||
καποια απο αυτα θα μπορουσες να μου πεις συγκεκριμενα μοντελα...
π.χ AGV K3 & K4 ειναι σε αυτα τα λεφτα...αλλα ειναι αξιοπιστα...??? |
|
|||
|
|||
Από συζήτηση με άτομα που τα έχουν, μου είπαν ότι είναι και τα δυο πολύ καλά, χωρίς προβλήματα. Προσωπικά, όταν ψαχνόμουν κι εγώ για κράνος τα είχα δει και μου είχαν φανεί αρκετά τίμια για τα λεφτά τους, αλλά το κεφάλι μου έπεφτε ανάμεσα στα νούμερα που έχει η εταιρία και έτσι δεν προχώρησα σε αγορά.
Κοίτα κι εδώ για μια καλύτερη άποψη. |
|
|||
|
|||
δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν τα ανοιγομενα, αλλα νομιζω οτι η bmw το system 5, το εχει προσφορα 250 ευρω, για ρωτα σε εξουσιοδοτημενο
|
|
|||
|
|||
Νολαν 103 ανοιγόμενο, μεσαία ποιότητα προς υψηλή δεν σπαέι δεν χαλάει..
δευτερο λιώνω τέτοιο, 12 χρόνια μαζί τους, το δευτερο 2 ετών.. καλό με αντιφογ ζελατινα διπλή.. μειον ο θόρυβος.. υποφερτος παντως |
|
|||
|
|||
ευχαριστω για τις απαντησεις...μαλλον παμε για AGV...
|
|
|||
|
|||
Καλημερα και παλι, επανερχομαι στο θεμα με το εξης διλημα πλεον:
1. AGV K4 Evo στα 179€ (δεν εχει γυαλια μαυρα για το καλοκαιρι) 2. AGV Horizon στα 259€ (εχει γυαλια μαυρα για το καλοκαιρι) και τα δυο μαυρα... και τα δυο καθονται μια χαρα στο κεφαλι...αν και εχω περιεργο κεφαλι (ειμαι 58,4 εκ περιμετρο αρα 0,4εκ πανω απο M αλλα το L νομιζω οτι θα πεφτει μεγαλο σε λιγο καιρο...) και ειναι και σχετικα ελαφρυα...!!! ακουω και αλλες προτασεις εφαμιλες...και σε ποιοτητα και σε χρημα...αλλα μαλλον μιας και εχω δοκιμασει αρκετα θα καταλυξω σε αυτα...τιμη και ποιοτητα νομιζω ειναι πολυ καλα...!!! τα εχει καποιος...ειναι ησυχα κρανη...για ταξιδι...ακομα δεν θελω να παρω 2-3 διαφορετικα...ποιο απο τα δυο να προτημησω...μιας και τα δυο εναι στο μπατζετ μου... |
|
|||
|
|||
εγώ πήρα περυσι το Shoei raid2 με 220ε από ελληνικό μαγαζι από το site του(σε άλλα μαγαζιά Ελλάδα και εξωτερικό το είχαν από 320++).Μπορείς να το παραγγείλεις και αν δεν σου κάνει το αλλάζεις το νούμερο αλλά αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας και απο κει να το δοκιμάσεις . Αν σε ενδιαφέρει πες μου να ψάξω να βρώ και να σου πώ πιο είναι το site για να το δεις.
|
|
|||
|
|||
Mακρια απο HJC!!!Δες τα shoei ειναι μακραν!!!κ μετα uvex-agv-nolan,αν σου βρει ο thanos το shoei σε αυτα τα λεφτα παρτο με κλειστα ματια!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την φοροκάρτα | frits | Επικαιρότητα | 3 | 03-10-2011 23:42 |
Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |