|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πόσο πάει μια f800gs?
-Έλα Αλέκο.......
Πόσο πάει μια f800gs στη βασική έκδοση που εισάγεται στην Ελλάδα?????? -Εχμ.. 12,020 € χωρίς συναγερμό, χωρίς διπλό στάντ, χωρίς χούφτες με φτεράκι χωρίς ποδιά προστασίας κινητήρα και με την κοντή ζελατίνα. -Πόσο???????????? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πόσο πάει μια f800gs?
Φίλε αν είσαι σε αναζήτηση για αγορά νέας μοτό,πολύ σοβαρή πρόταση πάντως είναι το KTM 990 traveller.Κάνει 13.990 και τα έχει όλα (ΑΒS,προστατευτικά κάγκελα,πλαινές βαλίτσες,tank bag κτλ).
Παίρνα μια βόλτα να το δεις.Δε χάνεις τίποτα. |
|
|||
|
|||
Το ξέρω φίλε και ευχαριστώ αλλά δεν έχω την ανάλογη εμπειρία για να πάω σε κάτι τέτοιο.Η δύναμη είναι υπερβολική για μένα. Αν ήμουν πιο έμπειρος βέβαια δεν υπήρχε θέμα σύγκρισης.
|
|
|||
|
|||
Δες τότε το R1200GS 08-09 με 12.500 ευρώ και με πολύ λίγα χιλιόμετρα βρίσκεις μηχανάκι που είναι ακόμα σε εγγύηση.
|
|
|||
|
|||
Ριξε μια ματια στον Σαββα στην ν.Τυρινθα Αργολιδας (αν σε ενδιαφερει για ελαφρως μεταχειρισμενο) απο 8500 ε φουλ εξτρα,αποκει την πηρα κιεγω,σαν καινουρια.μπορεις να τις δεις στο site του
|
|
|||
|
|||
Παιδιά σας ευχαριστώ αλλά καλώς η κακώς αποφεύγω τα μεταχειρισμένα. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι η τιμή ήταν που ήταν ιδιαίτερα υψηλή τώρα είναι παράλογη. Αν και μπορώ να διαθέσω τα χρήματα πλεόν το θεωρώ κοροϊδία.
|
|
|||
|
|||
Με την τιμη της καινουργιας γελας, την τιμη της μεταχειρισμενης και γενικα την μεταχειρισμενη την θεωρεις κοροιδια , τοτε? anyway
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε αν διαβάσεις πιο προσεκτικά τα πόστ μου δεν είπα πουθενά ότι την τιμή της μεταχειρισμένης τη θεωρώ κοροϊδία. Κοροϊδία θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε οι Έλληνες αυτή τη στιγμή, υπάρχουν εταιρίες που ανεβάζουν τις τιμές 800€ δικαιολογόντας το ως την επαναφορά 50% χαρτοσήμου και ταυτόχρονα κόβουν τα 700 € προσφορά σε αξεσουάρ. Αν εσένα τα παραπάνω σε αφήνουν αδιάφορο είναι δικαίωμά σου. |
|
|||
|
|||
Hold on your horses guys
|
|
|||
|
|||
ok!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW F800GS -- Θελω μια γνωμη. | sansiro.sugata | Γενικά - Αναβάτης | 4 | 20-04-2010 21:08 |
Πόσο κρατάει η midland??? | pargs | Διάφορα | 3 | 14-02-2010 10:01 |
Η Veyron… πάει για μπάνιο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 11-12-2009 10:12 |
Γιαγιά πάει στο γιατρό .... | Alext | Ανέκδοτα | 7 | 31-10-2009 22:51 |
H Kοίμηση της Σύρου πάει Νέα Υόρκη | Troublemaker | Πολιτισμός | 5 | 05-09-2009 12:56 |