|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζητήτε varadero για ανταλλαγή.
Τελικά το αποφάσισα (και το λέω σε όλους τους κατόχους 1150 να ακολουθήσουν) θα το κάνω.Ανταλλάσεται 1150gs 2001m που βλέπουμε και στις παρακάτω φωτό:
Σχεδόν καινούργιο Με varadero ότι χρονολογία και να είναι ΚΑΙ την διαφορά την δίνω μετρητοίς. Όσα μου πει παραπάνω θα τα δώσω. Άστα κομάτια με τα παλιο-bmw. Last edited by kostas_366; 28-07-2011 at 21:05. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητήτε varadero για ανταλλαγή.
Το πες και το κανες!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μάρα πιάσε ενα σακουλάκι ακόμα ποπ-κορν, αρχίζει κι'άλλο έργο!
|
|
|||
|
|||
ρε μεγαλε με προλαβες ...να γινουν οι αγγελιες 2 σε 1 ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φυσικά να το βάλεις. Γιατί .... τελικά μόνο τα vara θα μου δώσει (μάλλον και εσένα τώρα, και ας φωνάζει ο Θεό... θα ακολουθήσει στο τέλος) την χαμένη, ψυχολογική αναζήτηση της πεσμένης κατάθεσης ψυχής μα και καρδιακής φιλολογίας, του χαμένου ψυχικού κόσμου μου, που τόσα χρόνια μου πήρε η bmw υπό της πίεση της bmw-δ'ακικης μουφοιστορίας που είπε ότι θα μου προσφέρει!!! |
|
|||
|
|||
πωλειτε οπως ειναι επιπλωμενο 1150 GS ADVENTURE δινω οσο οσο για ενα varadero η διαφορα εννοειται απο μερους μου μην ριξω τον αγοραστη !!!οχι αλλο ΒΜW φτανει πια !!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ακόμα σαν δώρο δίνω στον νέι ιδιοκτήτη και κάποια εσώρουχα bmw που έχω, και κάποιες κάλτσες bmw που εννοείται ότι είναι πλυμένες.
|
|
|||
|
|||
φιλαρακι τα εσωρουχα τα πουλας χωριστα ? η πρεπει να παρω και τις καλτσες ???
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέλω Ζελατίνα μαμά για HONDA VARADERO ΜΚ 3 !!! | pkiriakos | Ζήτηση | 6 | 24-04-2011 23:33 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK3 | platanos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 25 | 01-04-2010 22:04 |
varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 23:11 |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |