|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
νεα κλοπη βεσπα
ειναι sprint 150
Η vespa ήταν στην περιοχή Αγ.Βαρβάρα,Αθήνας χρώμα κίτρινο και αριθμό κυκλ ΖΑ 935 Κινητό επικοινωνίας.6932143157 ειναι του φιλου μου του Μαριου δεν υπαρχουν πολλες σαν αυτην ειναι αναπαλαιωμενη |
|
|||
|
|||
Απάντηση: νεα κλοπη βεσπα
Επειδή δεν υπάρχουν πολλές σαν αυτήν,έγινε ότι έγινε κρίμα,μακάρι να το βρει ο άνθρωπος... |
|
|||
|
|||
Μακάρι να βρεθεί . |
|
|||
|
|||
η βεσπα εκλαπη πριν μια ωρα περιπου,
αρα μπορει να κυκλοφοραει ΤΩΡΑ στους δρομους της Αθηνας και του Πειραια |
|
|||
|
|||
μα τι πάθανε με τα βεσπάκια????
|
|
|||
|
|||
καλα την εχω εγω μεσα στο σαλονι...
εχω και συναγερμο ... στο σαλονι |
|
||||
|
||||
Οκ Χρήστο, θα έχουμε το νου μας ... όπως είπες, είναι χαρακτηριστικό το χρώμα ...
|
|||
|
|||
Καλά η δική σου είναι κόμματος
Μακάρι να την βρει ο φίλος σου |
|
|||
|
|||
Ότι περπατάει και είναι της εποχής και της μόδας, αρπάζετε.
Χρειάζονται ή μάλλον <<πιάνουν>> σαν ανταλλακτικά. |
|
|||
|
|||
Να τους κοπούν τα χέρια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έλληνες γονείς δίνουν τα παιδιά τους λόγω ανέχειας | ckk | Ελλάδα | 14 | 23-11-2011 20:39 |
Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 21:00 |
Η ευθανασία στο επίκεντρο του 36ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου | pirate | Υγεία | 1 | 04-05-2010 16:56 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 02:39 |