|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
G650GS 2011 Τιμόνι
Γεια χαρά παιδιά.Πήρα πριν κανα μήνα το GS του 2011.ολα καλά αλλα τις τελευταίες μερες νιώθω το τιμόνι οτι πάει προς τα δεξιά.δλδ για να πηγαίνει ευθεία το νιώθω οτι δεν ειναι ακριβως κεντρο αλλα λιγο προς δεξια μερια.οταν είμαι σε στάση και στριβω το τιμονι εντελως δεξια και εντελως αριστερα στη δεξια μερια μου στριβει περισσοτερο.εχω φρικαρει γιατι ειναι πολυ μικρο αυτο που νιωθω αλλα δεν μπορω να μην το προσεχω συνεχεια.(ελπιζω να μην στραβωσε καμια βιδα στον εγκεφαλο μου και τα βλεπω ολα περιεργα).
γινεται να συμβει κατι τετοιο απτο πουθενα?δεν το εχω χτυπησει ποτε.ετσι κιαλλιως θα το παω απο συνεργειο αλλα καλο θα ηταν αν καποιος ξερει κατι να μου πει αν οντως μπορει να γινει κατι τετοιο. Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: G650GS 2011 Τιμόνι
Με υγεία φίλε ! Είναι ένα μηχανάκι που τα κάνει όλα ! Να σαι καλά να το χαίρεσαι και πολλά πολλά χιλιόμετρα και πολλά ταξίδια!
Τώρα για το πρόβλημα που ίσως δεν είναι και πρόβλημα γιατί δεν πας στην "μαμά" που είσαι και μέσα στην εγγύηση για να σου φύγει και το αγχος !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστω μαν. |
|
|||
|
|||
Φίλε μου καλορίζικο και πάντα όρθιος!
Τι λάστιχα φοράς???? |
|
|||
|
|||
Σ'ευχαριστω πολυ.Metzeler tourange αν δεν κανω λαθος.θα το τσεκαρω σιγουρα.( ειμαι λιγο ασχετος οπως καταλαβαινεις ). σιγα σιγα θα μαθω.
|
|
|||
|
|||
Στις μπουκαλες σου υπαρχουν τεσσερις βιδες στο πισω τους μερος!
Δυο σε καθε μπουκαλα. Λασκαρισε τις βιδες (λιγο, οχι να τις παρεις στο χερι) και μετα με την βοηθεια φιλου σου, την στιγμη που θα καθεσαι στην μηχανη, εσυ θα φερεις το τιμονι στην ευθεια του και συγχρονος ο φιλος σου με μικρα χτυπηματα στην ροδα θα φερει αυτη. Αν θυμαμαι καλα, οι βιδες αυτες σφιγκουν στα 25nm!!! Αλλαξε και θεση με τον φιλο σου αν δεν εμπιστευεσαι το... "ματι" του . Η αλλαγη πχ θεσεως μεταξυ σας, θα γινεται μονο με σφιγμενες βιδες γιατι αλλιως ξαναφευγει πολυ ευκολα με... λασκα τις βιδες ! Τελος κανεις και μια βολτα να βεβαιωθεις οτι ηρθε το τιμονι στα ισια του, αλλιως καντε ενα καλιμπραρισμα στα ματια σας και ξανακαντε το απο την αρχη. (Μου εχει τυχη το τελευταιο . Ελεγα ολα ενταξει και μολις εβαλα πρωτη στα 10 μετρα... σταματησα παλι ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παντως αν καποιος ξερει κατι οτι οντως αυτο μπορει να συμβει απτο πουθενα κακο δεν κανει.
Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε τρία λεπτά στην αντιπροσωπία. Νομίζω μου είχε γίνει γιατί για να μπω στο πάρκιν του σπιτιού μου ανέβαινα συχνά ένα πεζουλάκι με στριμένο το τιμόνι. Δοκίμασέ το. Ή πήγαινε σε BMW. Δεν νομίζω να καστίσει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστω. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
G650GS '10 ή '11? | drummarios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 119 | 30-05-2011 04:51 |
Αντικραδασμικό Τιμόνι SW-MOTECH | Kosttis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-05-2011 17:36 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ G650GS | stelanja | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 31-03-2011 21:32 |
Τιμόνι ο τύπος. Άπαιχτος. | kostas_366 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 19-03-2009 01:55 |
NEO BMW G650GS | S.T | Νέα μοντέλα BMW | 12 | 18-02-2009 00:44 |