|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ανεκδοτον...2
ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ... - ΠΥΡΓΕ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 2500 ΠΟΔΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ 400 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ & ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. ΔΩΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ... - ΕΠΑΝAΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ : "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ... !!! ================================================================= Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του... - Γυναίκα, κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!! Το ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα... Τη βλέπει ο τύπος και λέει: - Aμα σε θέλει η άτιμη η τύχη!!! ====================================== Συζήτηση μεταξύ Αμερικανού και Έλληνα: - We have Βarack Οbama, Stevie Wonder, Bob Hope, and Johnny Cash. - We have Papandreou, no Wonder, no Hope, and no Cash ======================================================== Η γρια KODAK εχει το ZOUM IN ========================================= πηγε καποιος να αγορασει μια κουκλα μπαρμπι για την κορουλα του. βλεπει τιμες:η μπαρμπι στην κουζινα, 19,90 ? η μπαρμπι σε διακοπες 19,90 ? η μπαρμπι νυφη 19,90 ? η μπαρμπι με διαζυγιο 149,90 ?. ρωταει την πωλητρια: γιατι εχει τοση διαφορα η διαζευγμενη? γιατι κυριε η μπαρμπι αυτη συνοδευεται απο το σπιτι του ΚΕΝ, τα αυτοκινητα του ΚΕΝ, το κοτερο του ΚΕΝ,τη βιλλα του ΚΕΝ,και ενα ΦΙΛΟ του ΚΕΝ!!!! :- ============================================================= Μετά τον Vasileios Κωστέτσος που ετοιμάζεται μόνιμα για US , έμαθα ότι και η Μάρω Λύτρα μας εγκατέλειψε για Καναδά. Σ'ευχαριστώ οικονομική κρίση! =========================================================== Οι Έλληνες παρακολουθούν τούρκικα σίριαλ και όλος ο υπόλοιπος κόσμος ελληνικό δράμα. =================================================================== ΣΥΜΒΟΥΛΗ : οταν παντρευτειτε να υπογραψετε με μολυβι!!! ================================================= Πόσο λυπάμαι τις γυναίκες που λένε ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. Αν βέβαια είχαν αξιοπρέπεια δεν θα ήξεραν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ !!! ============================================================================= Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Google πρέπει να είναι γυναίκα, επειδη έχει την απάντηση για τα πάντα !! ================================= ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ : 13% ΦΠΑ η μπουγάτσα με κρέμα... 23% ΦΠΑ η μπουγάτσα με τυρί... 13% ΦΠΑ το σουβλάκι... 30% ΦΠΑ άμα το ζητήσεις καλαμάκι ======================================================= Τι κάνεις αν δεις την πρώην σου(που σε απάτησε) να τρέχει στην αυλή σου φωνάζοντας βοήθεια και είναι γεμάτη αίματα; Καταρχήν ηρέμησε.Ξαναγέμισε.Και σημάδεψε καλύτερα. =============================================== "Μου αρέσει να βλέπω το video του γάμου μου ανάποδα...Τρελαίνομαι για τη στιγμή που βγάζω τη βέρα και την κοπανάω από την εκκλησία..." ================================================== Θέλω να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα αλλά έχω αργό ίντερνετ.. ================================================== Βομβιστής μπαίνει σε pet shop, αφήνει μιά βόμβα πάνω σε ένα τραπέζι και λέει : - Η βόμβα θα εκραγεί. Έχετε μόλις 60 δευτερόλεπτα γιά να φύγετε! Και από το βάθος του καταστήματος ακούγεται μία χελώνα : -Ε είσαι και πολύ καραγκιόζης...! ================================================ Τι εκανε ο Χιτλερ με τη γυναικα του στο κρεβατι?........Ναζακια ================================================ - Τι ήχο κάνουν τα ασθενοφόρα στην Λάρισα; - Σνάκρα! Σνάκρα! Σνάκρα! Σνάκρα! Σνάκρα! ===================================== Γιατί οι άντρες είναι σαν τα σαλιγκάρια; Γιατί έχουν κέρατα, τους τρέχουν τα σάλια και νομίζουν ότι το σπίτι είναι δικό τους......!! ================================================================ Τέσσερις άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου : Η Εύα,ο Νεύτωνας,ο Γ. Τέλλος και ο Steve Jobs. Από τους 4, τη γκέλα βέβαια την έκανε η γυναίκα... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανεκδοτον...2
Πολύ καλά . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 10:52 |
ανεκδοτο | konstantinos | Ανέκδοτα | 4 | 15-01-2010 22:17 |
ΡΑΛΙ ΝΤΑΚΑΡ – Πρώτη μέρα, πρώτος νεκρός… | riko46 | Αγώνες | 4 | 05-01-2010 02:39 |
ποντιακο ανεκδοτο | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 02-11-2009 20:44 |
Έκλεψαν τη νεκροφόρα και το νεκρό! | Arkas | Χιούμορ | 3 | 27-12-2008 00:43 |