|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παρα λιγο κλοπη ΗΡ2
Ολο το βραδυ ο σκυλος μου δεν σταματησε να γαυγιζει!!!! Βαρεθηκα να σηκωθω και λεω καμια γατα θα ειναι....ελα μου ντε!!
Το πρωι 5:30 η ωρα κατεβενοντας για να παω δουλεια ειδα το ΗΡ2 κατω κοντα στην εξωπορτα!!!!!!!!!!!!! Το ειχαν τραβηξει απο εκει που το παρακαρω στην πιλοτη. Τρελαθικα!!! Το σηκωνω το ξανα βάζω στην θεση του και αρχιζει ο ελενχος.... Δεν ειχαν σπάσει το τιμονι πηρε μπροστα τα φωτα ενταξει ολα καλα. Εκτος απο γρατζουνιες στους κυλινδρους!! Τωρα ειναι στην γνωστη αντιπροσωπεια στον γερακα για περετερο ελενχο... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παρα λιγο κλοπη ΗΡ2
ευτυχως ολα καλα! |
|
|||
|
|||
ελα ρε φιλέ... τυχερός εισουν...
αυτη ειναι η μ****** με τους σκύλους γαυγίζουν συνέχεια και οταν υπάρχει λόγος δεν τους δινουμε σημασία Last edited by skippybi; 26-05-2009 at 15:20. Λόγος: αλλαγή σε ****** |
|
|||
|
|||
Ευτυχως. Ολα καλα. Αλλα προσεχε απο δω και περα. Μπορει να ξαναρθουν.
Ηθελα να ηξερα τι θα την εκαναν. 50 μηχανακια τετοια ειναι ολα κι ολα στην Ελλαδα; |
|
|||
|
|||
τυχερός!!!
|
|
|||
|
|||
Τυχερός ήσουν ρε φίλε !!!
Ευτυχώς όλα καλά !!! |
|
|||
|
|||
Θα περιμέναν την αμοιβή και θα άρχιζαν την διαπραγμάτευση Ηλία.Δαναέ γνώμη μου είναι το μηχανάκι να το "κρύψεις"για λίγο καιρό και να πάρεις περαιτέρω μέτρα .
|
|
|||
|
|||
Τελικά έχουν ξεφύγει τέρμα.
Πάλι καλά Δαναέ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Kαι εγω και τετοιο πιστευω!!! Θα την βάλω σε γκαραζ προς το παρων κλειστο και βλεπουμε...οχι τιποτα αλλο αλλαδεν παίρνει και συναγερμο!!!! |
|
|||
|
|||
Φίλε τυχερός ήσουν
|
|
|