|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ωραιο το Adv... αλλά ντουλαπάκι ????
Δε λέω, φοβερό το Adventure. Σήμερα έκανα την πρώτη "καλή" βόλτα μετά την αγορά του. Σήμερα αντιμετώπισα και ένα πρόβλημα ... χωρίς τις βαλίτσες, που βάζεις το λουκέτο-γυαλιά-κτλ.......???
Δηλ και για να γίνω σαφής: Ολόκληρο "τάνκερ" αγόρασα, δεν έχει 1 ντουλαπάκι ????? Μια λύση βλέπω βρήκε ο φίλος J-P-HELLAS http://www.gsforum.gr/f34/r-1200-gs-adventure-30266/ και είναι η εξής: Twalcom RAIDBOX BMW R 1200 GS Adv. by: Twalcom - MotoRAID Βασικό ΠΡΟΒΛΗΜΑ (το αναφέρει και motoraid) "Εαν διαθέτε την έκδοση ΧΩΡΙΣ ESA , τοτέ προτείνεται να βγεί ο πισω μικρός λασπωτήρας, καθώς ενδέχεται σε βαθιά βύθιση να ακουμπήσει σε αυτό (με λάθος ρυθμισμένη την ανάρτηση) . Δείτε το video πιο κάτω. Παρόλα αυτά, εαν η ανάρτηση είναι σωστά ρυθμισμένη, οι πιθανότητες να αγγίξει το φτερό είναι πολύ λίγες. Αν υπάρχει ESA , και η ανάρτηση είναι λάθος ρυθμισμένη , υπάρχουν πιθανότητες να ακουμπείσει ελαφρά τον πίσω λασπωτήρα." Εμπειρίες, απόψεις ??? |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο αν και κλασσικά υπερτιμημένο
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ωραιο το Adv... αλλά ντουλαπάκι ????
Πολύ βολικό το ντουλαπάκι της TWALCOM,ειναι 5lt,χωράει απο ενα "βασικό φαρμακείο"μέχρι ένα καλά συμπιεσμένο αδιάβροχο,συμφωνω για το θέμα της απομάκρυνσης του πίσω λασποτήρα ειδικά εαν πας χώμα.
δες και την περίπτωση του τσαντακιου που μπαίνει στο τιμόνι(εαν και νομίζω οτι θέλει το μπαράκι),επίσης μπορείς να δείς τα τσαντάκια που μπάινουν στα προστατευτικά κάγκελα του τεπόζιτου,& τα δύο της TOURATECH(νομίζω οτι το πρώτο είναι της WUNDERLICH) σε διαφορετική περίπτωση,κάνεις χρήση ενός τσαντακιου μέσης στο κάτω κάτω μηχανή περιπέτειας πήρες καλές βόλτες |
|
|||
|
|||
Την πίσω βαλίτσα γιατί δεν την συζητάς;;;
|
|
|||
|
|||
Δεν βρίσκει εύκολα. Το δικό μου μόνο μια φορά το έπαθε που είχα πολλά κιλά και είναι πολύ μικρή η φθορά που κάνει στο φτερό. Είναι πολύ χρηστικό. Και για τα ψιλολόγια , γυαλιά κλειδιά, τσιγάρα, κινητό κτλπ έχω το τσαντάκι της Wunderlich που μπαίνει στο τιμόνι.
Το σημάδι που αφήνει είναι αυτό που έχω βάλει μέσα στον κύκλο τα υπόλοιπα είναι λάσπες Last edited by Giof; 05-05-2012 at 23:40. |
|
|||
|
|||
Να λοιπόν ένα ζήτημα,
κυκλοφορώ πάντα με πισω βαλίτσα... |
|
|||
|
|||
Και εγώ.
Αν και μου αρέσει σκέτο |
|
|||
|
|||
Και τα δύο σωστά. |
|
|||
|
|||
Τη συζητάω, απλά την ήθελα άδεια για να "παρκάρω" το κράνος ...
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο Καφεδάκι σε νέο στέκι. Συνοικιακά Τετάρτη 26 Οκτώβρη | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 27-10-2011 22:39 |
Μεζεδάκι-κρασάκι στην εξωτική.... Λάρισα με τον Arkas - 7/10/11 | LakisGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 108 | 13-10-2011 01:56 |
Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 10:49 |
Aχαϊκή συνάντηση γιά κρασάκι κ μεζεδάκι την Τετάρτη 5/1/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 06-01-2011 01:09 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |