|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ BMW ΚΑΙ ΠΛΑ'Ι'ΝΑ FLAPS ΦΙΜΕ ΓΙΑ 1200GSA
Επειδη ειμαι στο ψαξιμο για αλλαγης ζελατινας στο 1150GSA κι επειδη πολλα φιλαρακια απο εδω μεσα ψαχνουν να βρουν φιμε τα πλα'ι'να flaps για τα 1200 GSA, βρηκα αυτον τον τυπο στην Καλληθεα και λεω να τον επισκευτω...για δειτε εδω..
http://www.mpf-windshields.com/BMW.html Πολλοι ισως να τον γνωριζατε,αλλα επειδη εγω τωρα τον εμαθα ειπα να σας το πω μηπος θελει κανενας τιποτα....καλο απογευμα.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ BMW ΚΑΙ ΠΛΑ'Ι'ΝΑ FLAPS ΦΙΜΕ ΓΙΑ 1200GSA
Αντώνη, σε ευχαριστούμε για την πληροφορία.
Αυτό που πάντα πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε ζελατίνα είναι να είναι κατασκευασμένη από το πολυκαρβονικό υλικό Lexan, υλικό από το οποίο φτιάχνονται και οι ζελατίνες της "μαμάς". Κατά κανόνα πρέπει να αποφεύγονται φθηνές απομιμήσεις τύπου plexiglass διότι σε περίπτωση πτώσης και σπασίματος της ζελατίνας, αυτή μετατρέπεται σε λαιμητόμο! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Αν τελικά αποφασίσεις να αγοράσεις την συγκεκριμένη, πριν την πάρεις, επικοινώνησε με τον Δημήτρη (Arkas), για να πετύχεις καλύτερη τιμή ....
|
|||
|
|||
τα φιμε φλαπς να ευχαριστησετε τον Λαμπρο aka "ψυχανωμαλο" που δεχθηκε να τα δωσει για καλουπι προκειμενου να υπαρχουν και αυτα.Μεχρι προτεινος κανεις δεν ηθελε να δωσει τα δικα του...Θα βρειτε τα μοτορια μας σε φωτο.
Οσο για την ποιοτητα κατασκευης κανεις μας δεν εχει παραπονο,και αυτο που ειπε ο Δημητρης αν και σοβαρο,πρεπει να αναλογιστουμε οτι παιρνεις ανεμοθωρακα με 60ε κ οχι με 140!Καλη η μαμα αλλα μας πιανει κανονικα! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ φιλαρακια ,θα σκεφτω τι θα κανω γιατι αυτο που λεει ο Δημητρης ανεξαρτητος το πόσο κοστιζει η original ζελατινα ή καποια αλλη after market ειναι σοβαρο............Οτι πληρωνεις παιρνεις, οπως λενε..
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παιδιά, υπενθυμίζω οτι για την original ζελατίνα και flaps
τα οποία και έχω κλειστά στο κουτί ακόμα, έχω δημοσιεύσει προ ημερών αγγελία σε καλή τιμή για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά |
|
|||
|
|||
Πήρα τα φιμέ φλαπάκια απο την MPF και έιναι μια χαρά ! Εχουν μισό τόνο διαφορά απο την μαμά φιμέ ζελατίνα αλλά είναι ανεπάισθητο , τουλάχιστον εμένα δεν με ενοχλεί
|
|
|||
|
|||
εβαλες τα πιο ανοιχτα η τα πιο σκουρα?
|
|
|||
|
|||
Μεγειές!
|
|
|||
|
|||
Να πω οτι σε εργαστηρια πλεξυ γκλας μπορειτε να βρειτε τετοιο υλικο (πολυκαρβονικο) το οποιο ειναι φοβερα ανθεκτικο και φυσικα πιο ακριβο απο το απλο.Αν θυμαμαι καλα για τα δυο κομματια εδωσα 15 ή 20 ευρω
Εγω απλα εκανα το σχεδιο, πηγα και μου το κοψανε σε ψιλο φιμε. Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 30-07-2009 at 12:31. Λόγος: Διευθέτηση φωτογραφιών ! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΦΙΜΕ ΦΛΑΠΣ ΓΙΑ ADVE | Fast&Furious | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 26-06-2009 20:20 |
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6 | GANTZA | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 4 | 05-06-2009 17:44 |
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΕΟΥΔΙ!! | doukas tasos | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-05-2009 04:57 |
MΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ;;;; | JOHN-X | Καλώς ήλθατε | 29 | 11-04-2009 11:29 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ SMART PASSION ΚΑΙ FZ6 S2 | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 29-03-2009 12:20 |