|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ανέβασμα youtube videos με αυτόνομο player
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως να ανεβάσω στο φορουμ μας, ποστ με Youtube video με αυτόνομο player;;;
Εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ανέβασμα youtube videos με αυτόνομο player
Απόσπασμα:
Τί εννοείς αυτόνομο player ???
|
|||
|
|||
Εννοώ το βίντεο να παίζει απευθείας μέσα απο τη σελίδα του thread και όχι απλά κάποιο link που να σε στέλνει στην σελίδα της Youtube και να το βλέπεις απο εκεί! |
|
|||
|
|||
Νίκο συγνώμη αλλά τώρα που πήγα να σου βάλω παράδειγμα το κατάφερα και ήταν τόσο απλό. Απλα είχα κολλήσει!
Εννούσα να βάλω ενα βίντεο και να παίζει όπως εδω: |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπον το πρόβλημα όντως ισχύει απο ότι κατάλαβα! Απλά δεν ξέρω αν ισχύει μόνο για μένα οι και για άλλους.
Για κάποιον λόγο μόνο όταν θέλω να ανεβάσω από το πρώτο ποστ ενός καινούριου thread, ένα βίντεο youtube τότε μόνο δεν μου το εμφανίζει απευθείας με τον player του απλά μου το βγάζει σαν ένα Link που σε στέλνει στη σελίδα της youtube. Οταν είναι απο το 2ο ποστ και μετά μου το βγάζει κανονικά! Για αυτό και θέλοντας να ανοίξω ένα Thread με τρια εκπληκτικά video αναγκάστικα να ανόιξω το thread χωρίς αυτά και στη συνεχεία να απαντήσω με δεύτερο ποστ για τα βίντεό όπως έκανα εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...72/#post222270 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
gsΑ crash videos (απαγορευεται στους καρδιακους) | fguy | Χιούμορ | 21 | 10-09-2010 16:34 |
CD player -R1200RT | Albatros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 10-12-2009 19:24 |
videos Onboard | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 23-06-2009 21:00 |
MP3 player σώζει σκιέρ | KostasGS | Επικαιρότητα | 3 | 29-12-2008 13:52 |
Promo videos BMW | GS_maniac | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 29-12-2008 00:29 |