|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
προιοντα colori
μπηκα στο site της colori,και εμεινα ενθουσιαμενος απο τις τιμες,αλλα απο ποιοτητα δεν ξερω.εχει αγορασει καποιος προιοντα της?ειναι ευχαριστημενος?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: προιοντα colori
Ειναι Ελληνική εταιρία, και έχει πολύ καλά προϊόντα. Εγώ έχω πάρει ένα τσαντάκι μέσης καί είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την ποιότητά του αλλά και για την πρακτικότητά του.
|
|
|||
|
|||
Exω παρει δυο μπουφαν ενα δικο μου και ενα
της γυναικας μου και δεν υπαρχει κανενα προβλημα και τα χρηματα μενουν στην Ελλαδα.. |
|
|||
|
|||
εγω ενδιαφερομαι κυριως για παντελονι χειμερινο,αλλα ολες οι γνωμες ειναι ευπρόσδεκτες.
|
|
|||
|
|||
Χειμερινό κι εαρινό μπουφάν έχω της colori.
Το πρώτο το έχω 5 χρόνια, ουσιαστικά δεν έχει φθορές στο ύφασμα και δεν είμαι κι ο πιό "ευγενικός". Το μπουφάν έχει ουσιαστικά εφ'όρου ζωής εγγύηση. εχω ήδη φτιάξει μιά φορά τα φερμουάρ και πάω για δεύτερη, δωρεάν εννοείται! |
|
|||
|
|||
Κι εγω εχω μουφαν της colori απο το 2004 μεχρι σημερα το οποιο εχει φαει βροχες,εχει πλυθει και στο πλυντηριο και δεν εχει χασει ουτε καν το χρωμα του.......πολυ καλο value for money!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ίδιο ισχύει και για εμένα..!!!
|
|
|||
|
|||
Εχω μπουφαν χειμερινο και τρα ζευγαρια γαντια και ειναι ολα αριστα. Το μπουφαν μαλιστα εχει εξαιρειτκη ποιοτητα, δεν βαζει νερο και εναι πολυ καλο και με πολυ κρυο. Τελεια εταιρεια.
|
|
|||
|
|||
μεταξυ αλλων εχω ενα μπουφαν 16 χρονια φορεμενο χειμωνα καλοκαιρι, και δεν εχει φυγει ουτε κλωστη. συνισταται ανεπιφυλακτα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελληνική εταιρία με υποκαταστήματα και στο εξωτερικό πολύ καλή ποιότητα άψογη εξυπηρέτηση και μετά την πώλησή των προϊόντων-εμένα μου είχαν διορθώσει ένα παντελόνι 2 φορές ΔΩΡΕΑΝ και ενώ είχε περάσει ήδη ένας χρόνος από όταν το αγόρασα! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και πληρώνεις αυτό που αγοράζεις και όχι το όνομα μιας κάποιας φίρμας |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΗΣΗ ΜΠΟΥΦΑΝ COLORI XL | geolag | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 16-02-2011 10:25 |
COLORI | PACO | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 06-02-2011 11:51 |
colori storm | varaderiadis | Ένδυση | 11 | 01-01-2011 13:26 |
bazaar Colori | ortho | Ένδυση | 6 | 27-09-2010 17:35 |
Μπουφαν Colori Dylan | antonis1150GSA | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 24-11-2009 09:43 |