|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κολλημένη ένδειξη FUEL!
Χτύπησε ρεζερβα και την επόμενη βάζω 20€ το κίτρινο λαμπακι δε σβήνει ξανά βαζω αλλα 20€ κάνω 50 km τίποτα...η ένδειξη FUEL! αναμμένη .Παω σε εξουσιοδοτημένο Servis BMW μου λέει ότι θέλει καθάρισμα το νήμα και ρύθμιση εκτός ρεζερβουάρ και αν δεν αλλαγή και περίπου 130€
Ερώτηση:Πως χάλασε αυτό; Απάντηση :κάθε φορά που φουλαρεις πρέπει να μηδενιζεις τους μέσους όρους κατανάλωσης ,range,κ.λ.π Το ξέρατε; Ισχύει ; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κολλημένη ένδειξη FUEL!
Απόσπασμα:
Εγώ το μηδενίζω χιλιόμετρα(μέσους όρους ποτέ)αλλά οχι γιατί ηξερα κατι τέτοιο Γιώργο.Για πάρε μια τον Θανάση,εντύπωση μου κάνει,μήπως απλα θέλει να μπει διαγνωστικό για reset;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αυτά που κάνετε και εσείς έκανα και εγω αλλα........
|
|
|||
|
|||
Γιώργο καλημέρα.
Παίζει να έγινε είτε από νερωμένη βενζίνη, είτε από χτύπημα τις μάνικας στην μ@λ@κί@ που μετράει!!Κάπως έτσι την είχε πατήσει ο kelas22 αλλά νομίζω την έβγαλε ποιο φτηνά!! ΥΓ:Δεν είναι δύσκολο να το αλλάξεις μόνος! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εάν παραμένει αναμένο σε κάθε ΟΝ της μοτό......δοκίμασε να βγάλεις τον κόκκινο πόλο της μπαταρίας για λίγο μήπως και συνέλθει...... πες του "εξουσιοδοτημένου" ότι αν κάτι δυσλειτουργεί δεν το πετάμε αλλά κοιτάζουμε καταρχήν να το επισκευάσουμε.....έλεος πια, πόσο εύκολα τα έχουν τα 130άρια !!!!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω Στεφανε για το (φθηνό)αλλα υπάρχει εγγύηση το πρόβλημα μου είναι οι μηδενισμοι που λένε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώργο δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο ρε φίλε!!!
Για ποιο λόγο άλλωστε??? |
|
|