|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καφές στο... ΚΤΕΛ !!!!!!
Ρε παιδιά, δεν μαζευόμαστε στο ΚΤΕΛ για καφεδάκι?!!?!?!?! Είναι φτηνά (για τα μπατίρια), είναι της "μόδας" τελευταία και διαβάζεις και κανένα Λιακόπουλο στη διαδρομή!!!!!! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καφές στο... ΚΤΕΛ !!!!!!
Έχεις να προτείνεις προορισμό ή .......
..ότι κάτσει ;;;;;;;
|
|||
|
|||
άμα είναι να έχει και προορισμό προτιμώ με το δικό μου "λεωφορείο"
άσχετο: τι κάνουν στην Δ. Αρεοπαγίτου οι αργόσχολοι από διαδρομή Πειραιά - Αγ. Βαρβάρα; |
|
|||
|
|||
και γαμ@ τα λεωφορεία SCANIA-VABIS,όποιος τα πρόλαβε ξέρει πόσα χρόνια ήταν στην κυκλοφορία.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ε, άμα είναι να διαβάσουμε Λιακό, ας το πάρουμε από τα κεντρικά!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Ασε ρε φίλε και δεν έχω φοιτιτικό εισιτήριο πιά και δεν ξέρεις τι κοστίζουν όλα αυτά και αν θες να πιεις και κανέναν καφέ ξετινάζεται ο προυπολογισμός, αντε και να βρεις να στον κεράσουν αν είναι μακριά από το ΚΤΕΛ τι κάνεις πέρνεις ΤΑΧΙ εκεί να δεις έξοδα ! Δεν συμφέρει άστο πάμε αλλού!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φαντάσου πόσο μακριά ήταν τότε η Αγια Βαρβάρα κάτι σαν υπεραντλατικό ταξίδι και έχουν μαζευτεί όλοι οι κομμισάριοι να βγουν φωτογραφία! Τώρα τσούπ πέρνεις το λεωφορείο και άνετα πας παντου! Τσουπ ήρθα καφέ παρακαλώ! ΥΓ. Α ρε yannis είσαι όλα τα λεφτά! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο κάτω κάτω 2 αυτοκόλητα και ένα φανελάκι να "σπρώξεις" τα έβγαλες τα έξοδα!!!!! |
|
|||
|
|||
Παναγιώτη, κι εσύ κι εγώ, έχουμε προλάβει και... τα προηγούμενα!!!! Ή μήπως τα ξέχασες τα SKODA?!!?!?!??!
|
|
|||
|
|||
Που να τα ξεχάσω, με το κουβούκλιο της μηχανής δίπλα στον οδηγό και τον τεράστιο λεβιέ που έκοβε τα πετρέλαια της μηχανής. Ευχαρίστηση μου ήταν να κάθομαι στο καρεκλάκι μπροστά δεξιά, το θυμάσαι;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφές στο Σούνιο - Δευτέρα 8 Ιουνίου (Αγ. Πνεύματος) | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 09-06-2009 02:03 |
Καφές στο Πόρτο Γερμενό το Μ. Σάββατο 18-4-09. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 24 | 28-04-2009 01:14 |
Καφές στην Βουλιαγμένη την Κυριακή 18/1 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 21-01-2009 01:20 |