|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW TIBO A4050 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
Καλησπερα σε ολους.
Νεο μελος στο forum ενδιαφερωμαι να αγορασω το TIBO A4050 νομιζω οτι είναι ενα αξιόλογο για μέσα στην Αθήνα. Η ερώτηση που έχω είναι οσο αφορά την εγκαταστασή του.... Το αποτέλεσμα είνια ωραιο αισθητικά??? Μπορεί κάποιο μέλος να βάλει κάποια φωτογραφία να το δώ... Χρειαζεταί κάποιο εξτρά για την στήριξη??/ Η μηχανη μου ειναι 9/2007 1200 gs adventure... Συγνωμη αν κούρασα..... Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW TIBO A4050 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
Δες και το ZUMO 550 ειναι πολυ καλυτερο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ειναι πολύ καλό εγώ το εχω δουλέψει πολύ Ελλάδα και Ευρώπη είναι σουπερ. πολύ βολικά τα φλασάκια που έχει για στροφές κλπ.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω ολους σας μεχρι στιγμης για τις απαντησεις σας!!!
Να ρωτησω ξερετε καποιο καταστημα να το αγορασω (μεσω του φορουμ λογω εκτπωσης) η να παω μεσω του skoutz.gr??? να το παρω με το destinator προεγκατεστημενο η να παω στην MLS να μου το βαλουν οι ιδιοι??? |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Έλα αύριο ΕΔΩ, για να το δεις "ζωντανά" και να πάρεις όλες τις απαντήσεις για ΟΛΑ αυτά που ρωτάς .....
|
|||
|
|||
καλησπερα φιλε μου,δε θελω να σε μπερδεψω αλλα πριν αγορασεις ριξε μια ματια στο 660 zumo με χαρτες γκαρμιν.για μενα οι χαρτες της γκαρμιν ειναι κορυφη-για μενα ε-.
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ με τόν αγαπητό Φάνη !!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αναβάθμιση χαρτών Tibo | GiannisLoupasakis | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 02-03-2010 10:58 |
TIBO χαρτες | GEO_K | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 27-11-2009 16:17 |
TIBO A4050 is !!!D E A D!!! | Chris Pavlou | Πλοήγηση - Hardware και Software | 3 | 12-10-2009 23:46 |
TIBO A4050 4 ΜΗΝΩΝ | ramiod | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 20 | 15-09-2009 19:07 |