|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μικρά και άπαιχτα!
Πανέμορφος ποταμός ο Νείλδος πάντως
-Μήπως εννοείς Νείλος; -Και γω έτσι τον ήξερα αλλά μου είπανε κάπου έχει ένα δέλτα -=-=-=-= -Αγάπη μου δεν βρίσκω τα κλειδιά της πόρτας. -Δεν πειράζει ρε μωρό. θα την ανοίξουμε αλλιώς. Εχεις ταυτότητα? -Όχι αλλά θυμάμαι τον αριθμό της. Φυσική ξανθιά!!! -=-=-=-== -Πόσο έχει αυτό σκαμπό; -500 ευρώ. -Έχει και κουμπί εκτίναξης; -=-=-=-==- - Πώς σε λένε; - Λίτσα - Λίτσα; Από πού βγαίνει; - Από το Καλυψώ Ελπίζω να πιάσατε το υπονοούμενο -=-=-=-==- - Πάρτα μωρή άρρωστη.. - Μα δε θέλω... - Πάρτα μωρή, χάπια είναι. -=-=-=-==- -Ποσό έχεις το σάντουιτς; -2 ευρώ -Και τι βάζεις μέσα; -Ότι θέλεις! -Οκ, βαλε μου 5 σουβλάκια, μια σαλάτα και μια μπύρα.. -=-=-=-==- Τι έκανες χθες?? - Γύρισα μια τσόντα.. - Έλα ρε. καλή; - Καλή... τρεις μήνες την είχα νοικιασμένη -=-=-=-==- Της λέω : Θα μου κάτσεις; Μου λέει : Ρε, είναι δυνατόν να έχεις εκεί το νου σου συνέχεια; Της λέω : Και γιατί να μιλήσουμε τότε, για τον καιρό; Μου λέει : Το προτιμώ .... Της λέω : Άντε οκ . Δεν νομίζεις ότι είναι καιρός να μου κάτσεις;;;; -=-=-=-==- - Γιατρέ μου, είμαι δυστυχισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ο άντρας μου νομίζει ότι είναι ψυγείο. - Χμμμμ... νομίζω δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα του περάσει σύντομα. - Μπορεί να του περάσει γιατρέ, αλλά μέχρι τότε τι θα κάνω; Κοιμάται με το στόμα ανοιχτό και με ενοχλεί το φωτάκι...!!! -=-=-=-==- -Τι καρούμπαλο είναι αυτό ρε ; -Με χτύπησαν τα παπούτσια μου... -Στο κεφάλι ; -Εκεί μου τα πέταξε η κάργια...!! |
|
|