|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Rally 2
Το σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό...
Τι λέτε ;; Καλή η τιμή; http://cgi.ebay.de/BMW-Motorradjacke...d=p3286.c0.m14 Οι γνώμες σας θα με βοηθούσαν ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Rally 2
Kαι η τιμή είναι καλή και το μπουφάν super.Πήγαινε σε μία αντιπροσωπεία να δεις το νουμερό σου και παράγγειλε το από ebay!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ώρμα του μην το λυπάσε με τα μπούνια !!! καλοφόρετο!! θα το πάρω και εγώ !!!
|
|
|||
|
|||
Παιζει να παρουμε δυο? Ενδιαφερομε και εγω αλλα σε μαυρο γκρι!Δεν εχω παρει τιποτα απο το ιντερνετ και δεν ξερω την διαδικασια!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή όμως θα πάρω και το παντελόνι και θα παραγγείλω 2 σετ βρίσκομαι ακομά στα παζάρια ώστε να πετύχω την καλήτερη τιμή. Οπότε λέω στα μέσα του Οκτώβρη να πάω σε παραγγελία. Και εμένα το μαύρο γκρι μ΄αρέσει. Στο προφίλ μου είναι και το τηλ. πάρε με να το κανονίσουμε... Βαγγ |
|
|||
|
|||
Παρτο fidemporas
Από όσους έχω ακούσει οι κριτικές είναι άριστες Εγώ θα σου πω για καλοκαίρι σε εκδρομή είναι απεκτο όσο για τον χειμώνα θα πρέπει να χειμωνιαση για να εκφέρω γνώμη Προσοχή στο νούμερο δοκίμασε πολλές φορές με ρούχα και χωρίς για να αποφασίσεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παιδες...αναλόγου τιμης(αν μπορει να ειναι πραγματικα καλη....ενδιαφερο(μαστε) και αλλοι......εννοω και για παντελονι και για μπουφαν.....αναμενω....... |
|
|||
|
|||
Είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο?
Εδώ παίζει άλλη τιμή! http://www.teileineile.de/be_shop/pr...rey-black.html |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Hellenic Rally Raid 2009 | arisxios | Αγώνες | 5 | 04-10-2009 12:02 |
Hellenic Rally Raid 2009 !!!!!! | arisxios | Αγώνες | 3 | 18-09-2009 04:51 |
33 rally ELPA 26-27/9/2009 | platanos | Αγώνες | 0 | 17-09-2009 14:56 |
Rally pro 2 παντελόνι! | teo | Ένδυση | 16 | 17-03-2009 00:38 |
Rally Dakar: Argentine - Chile έκτη ημέρα | BATIGOL | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 12-01-2009 16:27 |