|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
αλλαγή ταπετσαρίας σέλας..
είχε έρθει η ώρα..έπρεπε να προλάβω και τις βροχές μην μουλιάσουν όλα τα αφρολέξ μέσα,ήθελα και μια αλλαγή,και έτσι το έκανα.Καταρχήν ρώτησα στη bmw και πάει ολόκληρη η σέλα,και όχι κάλλυμα.κανα 200αρι ευρά αν θυμάμαι καλά.Και μετά απο ψάξιμο,κατέληξα στο Σάκη στο βοτανικό,που μου είχε φτιάξει και το ktm και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος...Το αποτέλεσμα?
1.πως ήταν πριν(πριν σκιστεί αρχικά εννοώ,απο τη μπότα του εντούρο έγινε η αρχή) 2.μετά... 3.μετά... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αλλαγή ταπετσαρίας σέλας..
Αν θες λες και διευθυνση!!!Αν ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ τοτε με π.μ.! Επισς αν μπορεις δωσε περισσοτερες λεπτομερειες, οπως κοστος και χρονο....
|
|
|||
|
|||
Τρελή δουλειά
:sm5: |
|
|||
|
|||
πολυ καλο!!
|
|
|||
|
|||
Ωραία δουλειά.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτή είναι η ιστοσελίδα του.έχει και διεύθυνση και τηλ και κάποιες φωτό.Απο χρήματα μου είπε 50 ευρό γιατί τον ήξερα απο παλιά,αλλά οι τιμές του κάπου κει παίζουν.απο χρόνο,άφησα τη σέλα τρίτη και θα ήταν έτοιμη σε 2 μέρες,αλλά εγώ έλειπα έτσι κι αλλιώς,οπότε άργησα να τη παραλάβω.Φαντάζομαι οτι αυτά θα καθορίζονται και απο τη δουλειά.Αν περάσεις μια βόλτα απο κει θα σου πει τα πάντα και σχεδόν μόνιμα θα γελάει χαρούμενα.υπέροχος άνθρωπος. |
|
|||
|
|||
Οι σωστοί μάστορες ΠΡΕΠΕΙ να διαφημίζονται, μπράβο του.
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλός . |
|
|||
|
|||
:sm5:
|
|
|||
|
|||
Φαίνεται πρώτος ο μάστορας..
μάλλον θα τον επισκευτώ γιατί και η δικιά μου έχει κουρελιάσει.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανακατασκευή σέλας σε F800gs - αξίζει??? | lk13 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 03-04-2011 06:52 |
αλλαγή καλυμματος σέλας GS 1200 | dtz | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 20-11-2010 12:20 |
Πώληση χαμηλής σέλας για F650GS / F800GS | antoine | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 14-04-2010 14:50 |
Επισκευή σέλας (νέα ταπετσαρία) | bvlahos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 20-12-2009 17:20 |
Ζητώ αλλαγή σέλας F 650 gs.... με dakar | Stefi Orf | Ζήτηση | 34 | 30-11-2009 01:44 |