|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζελατινα ztechnik για R1100GS
...μόλις παρελαβα τη ζελατινα απο το motoraid
ZTechnik VStream BMW R 1100 GS by: Ztechnik - MotoRAID Με μια πρώτη ματιά φαίνεται να ειναι ιδανική και να λύνει το βασικότερο πρόβλημα του 1100,την κάλυψη απο τον αέρα. Η εξυπηρέτηση του Γιάννη όπως πάντα σούπερ! Περισσότερες πληροφορίες εντός ολίγων ημερών. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζελατινα ztechnik για R1100GS
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Την τοπθετησα πολυ εύκολα , καθισα πάνω και οι εντυπώσεις είναι πολυ καλές
Το σκ στο ταξιδακι θα δούμε τι θα κάνει, αν και πιστεύω ότι κάνει δουλεια. Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία . |
|
|||
|
|||
ειναι υπεροχη ... με γεια
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικη η ζελατίνα Μιχάλη εγώ που την είδα και από κοντά σήμερα είναι σούπερ όπως και η 1100 σου. Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις από ταξιδάκι.
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Επιβεβαιώνεται ότι στο ταξειδι ειναι καταπληκτική.Κάλυψη σούπερ σε κορμό,ώμους ,κεφάλι.
Βέβαια θα κόψει λίγο απο τελική αλλα αναμενόμενο... Μοναδικό μειονέκτημα ,το οποίο μάλλον φτιάχνεται,ειναι ότι ρυθμιζοντας τη στη ψηλή θέση με ταχυτητα υψηλη δεν στέκεται και πέφτει στη χαμηλή.Βεβαια μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος στην τοποθέτηση.Θα το δώ. |
|
|||
|
|||
Τελικά αξίζει τα χρηματά της.
Τωρα όσο για την τελική που κόβει, νομίζω θα είναι πολύ μικρή η διαφορά. |
|
|||
|
|||
Εντάξει δεν κόβει και τόσο πολυ αλλα δεν είναι αυτο το ζητούμενο
|
|
|||
|
|||
Και μια φωτογραφια να μας δειξεις το αισθητικο αποτελεσμα!!
|
|
|||
|
|||
Να και οι φωτο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζελατίνα PUIG για R1100GS | lycos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 18-07-2011 23:14 |
πωλειται ζελατινα ztechnik adv | GAGARIN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 01-06-2011 13:17 |
δερμάτινο κάλυμμα ρεζερβουάρ για BMW R1100GS | sansiro.sugata | Ζήτηση | 0 | 09-09-2010 14:45 |
Ζητείται μπροστινό για R1100GS | πάρης | Ζήτηση | 7 | 16-06-2010 14:31 |
Προτάσεις για ζελατινα για R1100GS | MIHALIS TZIMAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 28-05-2010 07:08 |