|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ!
ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕΘΟΔΟ (ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ) ΕΒΓΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΒΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΤΕΝΤΟΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ.ΕΒΑΛΑ Κ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥΑΛ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ! ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ!
Δεν ξαναβιδώνεται? ποιο ειναι το προβλημα για ανλυσε το λίγο παραπανω...
|
|
|||
|
|||
Πηρα καποιες οδηγιες απο τον Παναγιωτοπουλο.θα το προσπαθησω κ θα σας πω.
ευχαριστω |
|
|||
|
|||
σπρωξε το ελατηριο μαζι με την βιδα και βιδωσε την ξανα .. δεν ειναι τιποτα .
|
|
|||
|
|||
Δεν κατάλαβα που είναι η δυσκολία;;;;Στην πίεση του ελατηρίου η έχει κλωτσήσει η βίδα;;;;
|
|
|||
|
|||
δεν ειχα ξεβιδωσει τη βιδα με το ελατηριο αλλα την αλλη απο κατω!
το διχνω κ στη φωτο Μηρωτατε πωσ το ξερω τα καταφερα νατην κανω την ομορφια μου... τελικα ανοιξα το καπακι των κυλινδρων (το αριστερο) κ με ενα λεπτο κ μακρυ κατσαβιδι εφερα το ελαστικο οδηγο σε θεση ωστε να περασει η βιδα. Να'ναι καλα ενας μαστορασ του Παναγιωτοπουλου που μου ειπε τι να κανω.:sm5: |
|
|||
|
|||
Μαλιστα μου ειπε οτι θελει σιγα σιγα κ υπομονη.(αρχισα να φοβαμαι οτι θα την κανω παλι)
ξεκινησα βημα-βημα να ξεβιδωνω κ μολις με την τριτη-τεταρτη προσπαθεια ηρθε στη θεση του κ περασε η βιδα. Αυτο με φοβησε πολυ (με εξεπληξε ο εαυτος μου ) ετρεμε το χερι μου πανω απο τη μιζα τελος καλο ολα καλα |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
+ 1200 !
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ολα καλα λοιπον!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R 50 ΤΟΥ 1955..ΒΟΗΘΕΙΑ | katsab | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 25-02-2010 22:42 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! | allen | Μου τη δίνει που ..... | 8 | 04-01-2010 04:35 |
'' ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ '' ΜΕΡΟΣ Β' | MARK | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 07-12-2009 22:07 |
ΑΓΟΡΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ BMW R51 - ΒΟΗΘΕΙΑ !!!! | chestil | Γενικά - Αναβάτης | 16 | 01-09-2009 16:14 |
ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΜW? | saitman | Νέα μοντέλα BMW | 124 | 19-08-2009 13:31 |