|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Διαφήμιση ακατάλληλη για ανηλίκους
Ακατάλληλη για ανηλίκους έκρινε η Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων της Βρετανίας τη διαφήμιση αρώματος γνωστού οίκου μόδας, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κίρα Νάιτλι.
Πρόκειται για τη διαφήμιση του οίκου Chanel για το άρωμα Coco Mademoiselle. Όπως μεταδίδει το BBC, στην απόφασή της η Αρχή χαρακτηρίζει τη διαφήμιση «προκλητική» και την ημίγυμνη εμφάνιση της ηθοποιού «ιδιαίτερα αισθησιακή». Στην Αρχή προσέφυγε ένας τηλεθεατής, ο οποίος είδε τη διαφήμιση στο διάλειμμα της ταινίας «Η Εποχή των Παγετώνων». «Η διαφήμιση είναι ακατάλληλη και θα πρέπει να απαγορευτεί η αναμετάδοσή της κατά τη διάρκεια παιδικών προγραμμάτων» αποφάσισε η βρετανική Αρχή. Από την άλλη πλευρά, ο οίκος Chanel απαντά ότι τέτοιου είδους διαφημιστικές καμπάνιες έχουν συχνά «αισθησιακό» περιεχόμενο. Εχει πολλά "εργαλεία" η διαφήμιση! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαφήμιση ακατάλληλη για ανηλίκους
Εντυπωσιακή!!!Αλλά ας πει κάποιος τον σκηνοθέτη ότι απ την άλλη παίρνει ταχύτητες!!!
|
|
|||
|
|||
ποσο πουρητανοι ειναι .............
που ειδαν το μεμπτο .......???? Last edited by commander; 15-02-2013 at 00:05. |
|
|||
|
|||
Αισθησιακή ;
Πιο αισθησιακή μου φαίνεται η " Εποχή των Παγετώνων" ! Sent by Arkas via Tapatalk ! Last edited by Arkas; 15-02-2013 at 00:05. |
|
|||
|
|||
Μονο ενας ξενερωτος αγγλος θα μπορουσε να κανει καταγγελια σε τετοια διαφημιση
Και εχει και μηχανη μεσα |
|
|||
|
|||
ειλικρινα οταν τελειωσε ...ειπα "σιγα την κρυαδα!"
... .... ... μηπως να το κοιταξω! εχω κατι ?...ειμαι καλα γιατρε μου? |
|
|||
|
|||
Ίσως αυτός να ήταν κι ο λόγος για τη μερική απαγόρευση της προβολής της !!!
|
|
|||
|
|||
Σοκαριστηκα.....ας την κατεβασει καποιος παρακαλω!!
|
|
|||
|
|||
Άγγλοι.-
|
|
|||
|
|||