|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόβλημα με καινούργια grips
Παιδιά γεια σας,
Αγόρασα τη BMW 650 GS twin (καινούργια) τον Απρίλιο που μας πέρασε. Τώρα το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες λιώνουν στα χέρια μου τα grips. Πιστεύετε πως πρέπει να πάω στη BMW & να τους κάνω πανικο ; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα με καινούργια grips
το καλοκαιρι σε οσες μηχανες ειχα συνεβαινε αυτο.
|
|
|||
|
|||
Γι' αυτό και χρειάζονται πάντα γάντια
|
|
|||
|
|||
Στα αλλάζουν χωρίς κόστος φίλε αν είσαι στην εγγύηση.Γι αυτό μην αγχώνεσαι κάνε τα μπανάκια σου και όταν χειμωνιάσει πέρνα μία βόλτα από αντιπροσωπεία για αντικατάσταση.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ελπίζω να μην μου κάνουν νούμερα στη BMW. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά
|
|
|||
|
|||
Θα συμφωνησω με τον Θοδωρα !!!
|
|
|||
|
|||
αντιπροσωπεια και αντικατασταση μεσω εγγυησης την πατησα και γω με το 800ρακι μου και μου τ αλλαξανε παντως ειναι απαραδεκτο για μια τετοια εταιρεια και τοσα λεφτα και αν τελειωσει η εγγυηση καθε χρονο θ τ αλλαζουμε
|
|
|||
|
|||
...μια από τα ίδια. Αντικατάσταση στην εγγύηση. Και γαντάκι κομμένο αλά Γαρδέλης το καλοκαίρι. Πάντως σε προηγούμενα μηχανάκια που είχα δεν φθείρονταν τόσο εύκολα. Και σιγά μη σου κάνουν και νούμερα οι γύφτοι που πουλάνε μηχανές αξίας 10 και πάνω και δε σου δίνουν ούτε βίδα δώρο. Ρε ούστ.
Last edited by ath; 31-08-2010 at 02:30. |
|
|||
|
|||
τα Grips ειναι φτιαγμενα απο υλικα φιλικα προς το περιβαλον , ανακυκλωσιμα κτλ. και γι αυτο τον λογο λιωνουν! η αληθεια ειναι οτι χρειαζονται γαντακια οχι μονο για να μην λιωνουν τα Grips, αλλα για να μην αφησεις και τα χερια σου στην ασφαλτο, και φανουν τα κοκκαλα σου!!! σε οποιαδηποτε αντιπροσωπεια και να πας θα σου τα αλλαξουν. ακουσα παντως πως θα αναγκαστει η BMW να αλλαξει τα υλικα που χρησιμοποιει, για να αποφυγει το κοστος αντικαταστασης!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με Xenon... | Kimwnas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-04-2010 21:00 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 15:49 |
Πρόβλημα με το ABS | margot | Γενικά - Αναβάτης | 48 | 17-09-2009 22:30 |
Πρόβλημα με cookies? | ALX | Διάφορα | 8 | 30-07-2009 12:53 |
Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 27-01-2009 00:43 |