|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θέλω να "ξαναπάρω" τα βουνά!!!!!!!!!
όπωσδήποτε!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θέλω να "ξαναπάρω" τα βουνά!!!!!!!!!
και τα ποτάμια!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
|
|
|||
|
|||
την πλένω, την προσέχω , την γυαλίζω αλλά αυτό που χρειάζεται είναι χωωωωωωωωωωμααααααααααααααααα!
|
|
|||
|
|||
αχχχχχ πόσα χρόνια είμαστε μαζί......
αυτή κι αν είναι σχέση!!!!!! |
|
|||
|
|||
Όμορφες εικόνες που σε κάνουν να νιώθεις αυτό το διαφορετικό αν καβαλάς μηχανή. |
|
|||
|
|||
αυτό που μου έχει προκαλέσει η μοτοσυκλέτα είναι να μην μπορώ - να μου βγαίνει μια άρνηση ως προς την οδήγηση αυτοκινήτου!!!
|
|
|||
|
|||
Μαστοροχωρια Γανναδιο η καπου αλλου?
Ωραιες οι φωτο στα βουνα |
|
|||
|
|||
Οι φωτογραφίες είναι από τα Μαστοροχώρια, από την ορείνη Ναυπακτία και απότην τοποθεσία Τιτιμπίλι στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου..
αχχχχχχχ Θα 'ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα κι καρδιά μου στο φως θα χιμήξει Θα φύγω μακριά θα πετάξω ψηλά θα πετάω σ' ασύλληπτα ύψη Last edited by TIME; 14-05-2012 at 13:02. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 23:34 |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |