|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΦΑ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Tεράστιο ζήτημα παράβασης στοιχειωδών κανόνων ασφάλειας της χώρας έθεσε από μόνο τους για τον ... εαυτό του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος, ομολογώντας ότι έχει "δανειστεί" και πιθανότατα έχει υπεξαιρέσει απόρρητα σχέδια άμυνας της χώρας: Είπε συγκεκριμένα ότι στο σπίτι του έχει αντίγραφα των σχεδίων άμυνας της χώρας, όπως είχε αντίγραφο με την λίστα Λαγκάρντ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος!
Αυτό ομολόγησε ο ίδιος μιλώντας πριν λίγο στην Βουλή, θέτοντας άλλο, μεγαλύτερο ζήτημα: Δεν γνωρίζει ότι απαγορεύεται διά νόμου η διακίνηση εκτός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας των σχεδίων άμυνας της χώρας; Δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ειδικός έλεγχος σε όλους όσους έχουν πρόσβαση σε απόρρητα σχέδια για να μην υπάρχει διαρροή των άκρως απόρρητων σχεδίων εκτός του υπουργείου και μάλιστα έλεγχος για να μην υπάρξει διαρροή σχεδίων με USB; "Μου λέτε γιατί πήρα αντίγραφο της λίστας στο σπίτι μου. Γιατί να μην το πάρω; Όταν ήμουν υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν έπαιρνα αντίγραφα με τα αμυντικά σχέδια της χώρας στο σπίτι μου να τα μελετήσω για να ξέρω τι θα πω στο ΝΑΤΟ. Πως έχω αντίγραφα της άμυνας της χώρας στο σπίτι μου;" είπε σε ένα εμβρόντητο Κοινοβούλιο θέτοντας τις βάσεις για μια νέα διαδικασία παραπομπής, βάσει της ίδιας του της ομολογίας. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΦΑ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ : "Έχω στο σπίτι μου τα απόρρητα σχέδια άμυνας της χώρας" είπε για να δικαιολογήσει το USB - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδ και ναι, πρέπει να το είπε, άκουγα ράδιο στο αυτοκίνητο τη συζήτηση στη Βουλή κι όταν τελείωσε την ομιλία του, άκουσα τον Καμμένο να ζητάει από τον Μπέννυ να πει αν ισχύει αυτό ή το είπε χάριν αστεϊσμού. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΦΑ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Είμαστε για πολλές κλωτσές....
|
|
|||
|
|||
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ............ο δημοσιογράφος που έβγαλε την είδηση μάλλον άσχετος είναι
|
|
|||
|
|||
Όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κwλος της ...
|
|
|||
|
|||
Ζουμε την απολυτη ξεφτιλα και η "πλακα" ειναι οτι ειμαστε μερος της..
|
|
|||
|
|||
+1200 και βαλε.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ
|
|
|||
|
|||
Τελικα απο αυτο το πενταγωνο οτι μπορει ο καθενας παιρνει.Ο αλλος εφυγε με καμια 50αρια εκατομυρια...
|
|
|||
|
|||
Στις πολιτισμένες χώρες αυτό λέγεται τουλάχιστον κατασκοπεία - εθνική προδοσία και πριν τελειώσει τις δηλώσεις του θα έπρεπε να είχε συλληφθεί απο τη στρατονομία μέσα στη Βουλή. Το τραγικό είναι ότι κάλλιστα ο εν λόγω εθνοπατέρας (Τούρκογλου το πραγματικό του επίθετο) αλλά και ο προκάτοχος του που είναι στον Κορυδαλό θα ήταν σε θέση να πουλήσουν τα αμυντικά μας σχέδια στους απέναντι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι είναι ρε Γιώργο... Δυστυχώς. |
|
|