|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ρυθμιση κλειδιαριας βαλιτσας adv
Χρειαζομαι βοηθεια για ενα θεματακι που εχω....πως και εαν γινεται να ρυθμισω τις κλειδαριες απο τις μεταλλικες βαλιτσες χωρις να εχω ομως το πρωτοτυπο κλειδι...στην αντιπροσωπεια μου ειπαν πως ειναι απαραιτητο το παλιο κλειδι ωστε να βγει ο μυλος απο τη θεση του και να ανοιχτει για να ρυθμιστει συμφωνα με το δικο μου κλειδι...πραγμα που δε γινεται γιατι το παλιο κλειδι δεν υπαρχει...κανενας που να γνωριζει κανενα αλλο τροπο;;;η καποιον κλειδαρα που να μπορει;;;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρυθμιση κλειδιαριας βαλιτσας adv
Απόσπασμα:
μονος σου δεν μπορεις να κανεις τπτ...... ειναι πολυ δυσκολο γιατι πραγματι πρεπει να βγει ο αφαλος εξω...... Βεβαια ειχα τυχη σε ενα μαστορα στην χαμοστερνας που ταλαιπωρήθηκε λιγο παραπανω {ψαρεβοντας τους αφαλους} θα το λεγα και τα καταφερε..... πάντως θελει όντως να βγει απο την θεση του.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Συμβαίνει πολλές φορές,
οι βαλίτσες ν' ανοίγουν και με άλλα κλειδιά ... Πας στον καφέ κι εκεί δοκιμάζεις με άλλων φίλων τα κλειδιά, μήπως είσαι τυχερός κ ανοίξει η κλειδαριά σου ... Άμα ανοίξει, τα ξαναλέμε ... είναι πανεύκολη η ρύθμιση για το δικό σου κλειδί ... Υπάρχει ανάλογο thread ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι αμα τους βγαλεις εξω τους "ρεγουλαρεις" ποια με το δικο σου κλειδί. ...
|
|
|||
|
|||
Καλημερα επειτα απο αρκετες αποτιχυμενες δοκιμες με αλλα κλειδια απο Gs αποφασισα να ψαξω να βρω κλειδαρα που να μπορει να τισ ανοιξει...Μετα απο λιγες ερωτησεις σε κλειδαραδες βρεθηκε ο ειδικος που ξεκλειδωσε τις κλειδαριες και μου εβγαλε καινουριο κλειδι ολα μαζι 60 euros .και ολες ανοιγοκλεινουν τελεια...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
||||
|
||||
Μπράβο Νικόλα ... καλά ταξίδια με τη νέα βαλίτσα ...
|