|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ψάχνω μνήμες DDR400 PC3200 για desktop
Καλησπέρα,
είμαι μεγάλος ΜΕΝΤΟΥΛΑΣ (aka NEWBIEς) (aka Σκράπας) με τα κομπιούτερ και το ίδιο είναι και ο φίλος που μου ζήτησε να του αγοράσω τις παρακάτω μνήμες από το Ebay για να αναβαθμίσει τον υπολογιστή του. Είναι καλή περίπτωση οι συγκεκριμένες (από πλευράς τιμής) ή μας πιάνουν τον πωπώ αλλά Σινουάζ;; 2GB 1GB 2pcs DDR 400 PC3200 Kingston Non ECC 184 Pin DIMM Desktop New | eBay Η μητρική του (του είπαν) είναι αυτή: 648FX-A (V1.0) Socket 478 for Intel Pentium 4 processor |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ψάχνω μνήμες DDR400 PC3200 για desktop
DDR 400 PC3200 - Μνήμες | Skroutz.gr
Συμφωνα με αυτο το λινκ μαλλον αλα Greek θα στο πιασουν....επενδυσε σε γιουαν ΤΩΡΑ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ψάχνω μνήμες DDR400 PC3200 για desktop
έχω την εντύπωση πως οι μνήμες που έχω παρατημένες στο σπίτι τέτοιες είναι...κατά 99 % είναι PC3200...πάνω γράφουν: KVR400X64C3A/1G (χ 2 τεμάχια...)...Εγώ τις είχα σε μητρική με 939 socket (δεν θυμάμαι παραπάνω πληροφορίες γιατί έχω 1 χρόνο σχεδόν που τον αναβάθμισα...)
πάντως αν μπορείς να βρεις τέτοια μητρική, έχω να σου δώσω εκτός από τις μνήμες, και τον επεξεργαστή (2 core AMD -νομίζω ATHLON) με aftermarket ψήκτρα-γκουμούτσα...και υπάρχει και μια audigy 2 zs (κάρτα ήχου) που απλά σιωπά.... περισσότερα από Δευτέρα, γιατί τώρα κατεβαίνω Αθήνα |
|
|