|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζητείται rally 3
Καλησπέρα οποίος φίλος έχει τυχόν ενδιαφέρον να πουλήσει το μπουφαν του rally 3 η rally 2 σε χρώματα μπλε κατα προτίμηση ας επικοινωνήσει . Τηλ στο προφίλ μου η μήνυμα . Ευχαριστω .
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητείται rally 3
Απόσπασμα:
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
ξέχασα νούμερο 56 .
|
|
|||
|
|||
Απο μια ματιά που έχω ρειξει 56ρηδες δεν υπάρχουν .Οι δυο μας είμαστε .Εχω Atlantis 4 σετ 1000€
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα . Δηλαδή το 56 είναι δύσκολο ; Το Atlantis είναι δερμάτινα έκδοση ; Με ενδιαφέρει πιο πολύ μπουφαν και δεν είμαι σε αυτό το μπατζετ δηλ των χιλίων ευρω . Αν θέλεις πάρε με τηλ το έχει το προφίλ μήπως βρούμε κάποια άκρη στο μπουφαν . Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση .
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δερμάτινα στολή ,αδιάβροχη,αναπνεουσα για όλες τις εποχές .Προστασιες NP (οι καλύτερες )
|
|
|||
|
|||
Δεν με βοηθάς , καμμια φωτο , τιμή γιατί όπως σου είπα σε πρώτη φάση θέλω μπουφαν , κατάσταση που είναι .
|
|
|||
|
|||
Δίνω το δικό μου μπουφάν (Rallye 2 - No 56) το οποίο είναι σε κατάσταση βιτρίνας!!! Εαν σε ενδιαφέρει σου στέλνω φώτο με email.
Τα χρώματα είναι αυτά: Τιμή : 300€ Τηλ: 697 6565 659 |
|
|||
|
|||
Καλημέρα αν θέλεις στείλε φωτο αν και ψάχνω για την σειρά 3 δεν χάνουμε κάτι να δώ το δικό σου μπουφαν που όπως λες είναι και σε άψογη κατάσταση , διάφορες με το 3 ;
|
|
|