|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γιάννη σε ευχαριστώ!!
Ναι τα κατάφερα και βρόντηξα καλά με το ποδήλατο!!!!!!!!!!!!! Πηγαίνοντας λοιπόν σήμερα για το free day δεν υπολόγισα καλα πάτησα τις γραμμές του τραμ απέναντι από το Συνταγμα τα κατάφερα και απλώθηκα φαρδύς πλατύς στο οδόστρωμα. Το λεωφορείο ακριβώς δίπλα μου κατάφερε να σταματήσει , φανταστείτε ότι το ποδήλατο το έβγαλα κάτω από το λεωφορείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, και έτσι γλυτωσα τα χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν τώρα, κράνος δεν φόραγα και φαντάζεστε πως έγινε η κεφάλα μου!!!!!!!!! 4 ραμματάκια μια χαρά!!!!!! Πονάει όλο μου το σώμα ! Στο νοσοκομείο μου κάνανε απο υπερηχους ακτινογραφίες αιματοκρίτες όλα καλα!!!!!!!!!! Κράνος στο ποδηλατο απο δω και πέρα όχι μονο στο βουνό αλλά παντού!!!! Τώρα που μπαίνει ο Γιάνννης, συμφορουμίτης με κ1200 νομίζω, στην όλη ιστορία!!!!!!!!??? Περαστικός, διασώστης στο επάγγελμα μου έδωσε τις πρώτες βοηθειές και έμεινε μαζι μου μεχρι να έρθουν να με μαζέψουν για να πάω στο νοσοκομείο!!!!!! Για το παλικάρι ότι και να πω είναι λίγο, δυστυχώς δεν θυμάμαι το νικ του , αλλά έχω το τηλ του και θα επακολουθήσει κέρασμα . Να ναι καλα και πάντα όρθιος!!!!!!!!!!!! ο Χρίστος παλικάρι που μόλις είχα γνωρίσει και κατεβαίναμε μαζι να συναντισουμε τον υπολοιπο κόσμο, και αυτος εκεί μέχρι να έρθουν να με μαζέψουν. Εννιωσα πραγματικα ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου!!!! Γιαννη εγω δεν το ξεχνάω αυτό ευκολα πραγματικά σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να μαστε όλοι πάντα όρθιοι και με κράνη στα κεφάλια μας ακόμα και στα ποδήλατα
Αντε καλό μας ξημέρωμα...... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γιάννη σε ευχαριστώ!!
Βρε τι κάνεις μπροστά στον υπολογιστή μετά από κάκωση κεφαλής; Πάντως πάλι καλά που δεν σε έβαλε από κάτω το λεωφορείο.. Σιδερένιος Κώστα και άλλο να μην σου τύχει!
|
|
|||
|
|||
Ρε Κώστα !!
Περαστικά.... |
|
|||
|
|||
Περαστικά φίλε μου, κι ένα εύγε στο συμφορουμίτη μας τον Γιάννη γιά την βοήθεια!
Jefe |
|
|||
|
|||
περαστικά και με κράνος πάντα
|
|
|||
|
|||
Περαστικά φίλε μας και ποτέ πια κακοτυχίες,μπράβο στην αλληλεγγύη μας...
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
περαστικα σου!
|
|
|||
|
|||
περαστικα φιλαρακι!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά σου φιλαράκι και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, στον Γιάννη, που σου στάθηκε τόσο, στο ατύχημα σου...
Μακάρι όλη η κοινωνία να είναι έτσι, ο ένας να βοηθάει τον άλλον.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενα μεγάλο ευχαριστώ !! | adventure | Χαρίζεται | 10 | 29-03-2011 00:50 |
Ενα ευχαριστώ είναι λίγο.... | Gazi | Διάφορα | 19 | 11-03-2011 00:34 |
Τους ευχαριστώ πολύ... | Arkas | Ελλάδα | 13 | 20-12-2010 21:18 |
Απλά ένα ευχαριστώ στο μέλος ''dimitrisb'' | Neo | Τι μας έτυχε | 10 | 19-10-2010 22:34 |
ένα μεγάλο ευχαριστώ | leandros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 10-08-2010 23:20 |