|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ένα καλο μαγαζι με καλές τίμες
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΤΑΚΆΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΌΦΕΛΟΣ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!
προσφατα ανακάλυψα ένα μαγαζι στο περιστέρι με τις καλήτερες εταιρίες και απίστευτες τιμές με είδη κάμπινκ-ψαρέματος-outdoor και πολλά αλλα είδη....λογικά αρκετοι θα το γνωρίζετε γιατι ειναι σε κεντρικό σημείο του περιστερίου στο μπουρνάζι. http://www.xtremesports.gr/ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ένα καλο μαγαζι με καλές τίμες
Μακάρι γενικά να έχει καλές τιμές και να συμφέρει γιατί ένα συγκεκριμένο είδος που κοίταξα JET 70 CR / [=147.20] το βρίσκεις σε καταστήματα 134, στο διαδύκτιο Ελλάδα 130 περίπου και εγώ το πήρα από κατάστημα προσφορά 120...(καινούριο κομπλέ με εγγύηση)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βασικά φίλε δεν ξερω τι ειναι το JET 70 CR / [=147.20] αλλα να σου πω για αυτό που πήρα εγω ενα μπουφαν low που είχε 360 το πηρα 190 αγορες μεσο internet εγω δεν κανω το site το εβαλα για την διευθηνση περισσοτερο .εγω παω εκει και μεσα στο μαγαζι εχει προσφορες απιστευτες ειδικα σε πραγματα εκτός εποχής που τα πειρα για τον αλλο χειμωνα |
|
|||
|
|||
Ωραίος Τακούλη, ευχαριστούμε.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραίος ο Τάκης!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Ωραίος ο Τάκης!!!!!
Σε ευχαριστούμε !!!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video? | ΙoannisPanagiotidis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 49 | 09-02-2010 14:06 |
Ένα χαμόγελο είναι αρκετό | Alext | Χιούμορ | 3 | 03-06-2009 16:38 |
Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 02-06-2009 00:42 |
Ένα παγκόσμιο διαδικτυακό παιχνίδι !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Consoles - Games | 8 | 31-12-2008 16:39 |