|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΧΑΝΙΑ - ΣΦΑΚΙΑ - ΑΝΩΠΟΛΗ
Χαιρετίζω τους συναδέλφους μοτοσυκλετιστές,
αφορμή για το post είναι ένα ταξιδάκι που έκανα στο νομό Χανίων, πολλές οι ωραίες διαδρομές αλλά ή κορυφαία ήταν η διαδρομή Χανιά - Σφακιά, με κερασάκι το Σφακιά - Ανώπολη, (6 χλμ με 20 φουρκέτες) και καταπληκτική άσφαλτο και θέα. Προσοχή μην φύγετε κάτω χαζεύοντας, Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον βρεθεί στην Κρήτη να αφιερώσει μία μέρα σε αυτή την βόλτα. Last edited by frits; 13-09-2009 at 22:01. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΑΝΙΑ - ΣΦΑΚΙΑ - ΑΝΩΠΟΛΗ
Την έχω κάνει τη διαδρομή.....πολύ καλή...αλλά όταν την έκανα εγώ ο δρόμος δεν ήταν και τόσο σόι βάλε και καμμιά φότο ρε αδερφε!!
|
|
|||
|
|||
Πολλή όμορφη διαδρομή
αλλά πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ιδικά όταν συναντάς τα μαύρα αγροτικά με τα μαύρα τζάμια |
|
||||
|
||||
Μπράβο Σταύρο ...
Πάντα τέτοια ......
|
|||
|
|||
Μπράβο Σταύρο και σε ευχαριστούμε για την πρόταση!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
δεν ειναι τυχαιο οτι η ΤΟΥΟΤΑ γυρισε τη διαφημιση του auris εκει.........
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΥΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΤΖΑΜΙΑ??? |
|
|||
|
|||
Οντως πολύ καλή διαδρομή...Την έκανα αλλά δυστήχως οχι με τη μπέμπα μου αλλά με αμάξι....Αξίζει τον κόπο να την κάνετε οι Κρητικοί και οχι μόνο....Ωστόσο όπως επισημαίνει ο Νίκος ο δρόμος δεν είναι και ο καλύτερος...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΑΝΙΑ - ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ | EOD-K9 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 62 | 04-12-2009 01:19 |