|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπουφαν 4 εποχων
Τι προτεινετε; Εχουν βγει καποια απο IXS montevideo,REVIT cayenne ,BMW rallye ... Εχει καποιος καποιο απ αυτα;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπουφαν 4 εποχων
Ρίξε και μια ματιά στο καινούργιο της Bering το οποίο είναι πολύ ποιοτικό και άκρως ανταγωνιστικό στην τιμή του. Το Rallye τo είχα αλλά δεν με άφησε ικανοποιημένο.Ολα είναι θέμα προσωπικού γούστου, συνθηκών χρήσης, επιπέδου φροντίδας και ασφαλώς δυνατοτήτων πορτοφολιού. Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι δεν ισχύει πάντα ο κανόνας του "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" και αυτό το γράφω με αφορμή το υπερβολικό κόστος των ρούχων της B.M.W. που είναι δυσανάλογα υψηλό σε σχέση με την "αντιπαροχή".Είπαμε, προσωπικές απόψεις...
|
|
|||
|
|||
πιστεύω ότι το RALLYE είναι ένα πολύ καλό μπουφάν για όλο το χρόνο , αλλά δεν κάνει για πολύ κρύο.
Βεβαίως δεν αξίζει τα 700€ που κόστιζε αλλά για 400-500€ αξίζει. |
|
|||
|
|||
εγω αγορασα το χειμωνα to bering expedition.300 e ειναι η τιμη του περιπου πολυ καλο για τα λεφτα του.
BERING - Vêtements et accessoires Moto : L'expérience des conditions extrêmes |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι πάρτε το Cayenne Pro Jacket Revit ή το Off Track Revit. Το πρώτο είναι το κορυφαίο αλλά κοστίζει περίπου 450 ενώ το άλλο είναι εξίσου πολύ καλό και κοστίζει μόλις 300 ευρώ...Πολύ καλό μπουφάν για την τιμή του...Το έχω και εγώ και είμαι αρκετά ικανοποιημένος...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στα μεγάλα ταξίδια, φοράω το Rallye. |
|
|||
|
|||
Εφερα απο fcmoto το σετακι μπουφαν και παντελονι Revit Cayenne Pro με 620 συνολο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
|
|
|||
|
|||
Εγω εδώ και 1.5 χρόνο έχω ενα μπουφανάκι της Difi to Ventura AX! Είναι ποιοτικότατο και με καλή τιμή συγκριτικά με τα υπόλοιπα της αγοράς (αν θυμάμαι καλά 200€ το είχα πάρει)
model - DIFI Με 300€ σύνολο είχα πάρει μπουφάν και παντελόνι της Difi και τα δύο rally "έκδοση" Last edited by Konti; 19-04-2010 at 20:47. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ BMW RALLYE 2 PRO Μπουφαν Νο 50 | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 13-04-2010 21:05 |
Μπουφαν DIFI | sintarta | Ένδυση | 7 | 12-03-2010 01:53 |
Μπουφαν Colori Dylan | antonis1150GSA | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 24-11-2009 09:43 |