|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ευροεκλογες... καφε στο Σφηναρι.
Κυριακή πρωί βολτα για καφεδακι κλπ. στο Σφηναρι, επιστροφη μεσημεράκι για ψηφο...
Η βόλτα υποχρεωτική ...η ψηφο προαιρετική.... Όσοι πιστοί... αναχώρηση Κυριακή 7/6 στις 09:30 στην έξοδο της εθνικής από Μουρνιές (πάνω στη γεφυρα). |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ευροεκλογες... καφε στο Σφηναρι.
|
|
|||
|
|||
Με το καλό σύντεκνοι!
|
|
|||
|
|||
Εμεις είμαστε ...φαλες, εσυ ...φαλα θαρθεις??
|
|
|||
|
|||
Θα δω πως θα είναι τα πράγματα εκείνη τη στίμη ................. |
|
|||
|
|||
εμενα με θετε δε με θετε κι αν με θετε που ειναι
αυτο.?????(το σημειο του ραντεβου) |
|
|||
|
|||
Μοιαζεις για πιστός... οπότε σε θεμε...
Σημείο ραντεβου : στην Εθνική οδό Ρεθυμνου-Χανίων-Κισσάμου, έξοδος για Μουρνιές/Νοσοκομείο προς Κίσσαμο,(θα'μαστε επί της εθνικής,προς Κισσαμο). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο καλύτερο σημείο έχει και σκιά GPS 35 29΄17,46" Ν 24 00΄54,79" Ε |
|
|||
|
|||
εγώ να ερθω κατευθειαν απο την νυχτερινή εξοδο?? βολεύει.... εξοδος, ψήφος το πρωι, βόλτα...
|
|
|||
|
|||
Λοιπον κοπέλια!!!καλως να με δεχτειτε την κυριακη το πρωι στο νησι μας.....Ειμαι απο ρεθυμνο,μυλοποταμο(θα εχετε ακουστα ) και με την ευκαιρια τον εκλογων θα κατεβω κατω μια εβδομαδα.θα ηθελα θεου θελοντος (και οχι καιρου επιτρεποντος) να βρεθουμε ολοι μαζι τουλαχιστον για εναν καφε ,να γνωριστουμε ,να γνωριστουνε και αναμεταξυ του....οι.......κοπελιες μας και για να μην παρεξηγηθω,μιλαω για εκεινες με τσι 2 ροδες και την εξατμιση και οχι απο τσ'αλλες με την ......μεγαλη γλωσσα.....στο προφιλ μου εχω τηλεφωνο επικοινωνιας αλλα για οποιο βαριετε να ψαξει....6945271143 - Βασιλης....
|
|
|